Prima service!

Prima Service levering binnen 1 dag top geregeld!

Snelle levering en prima kwaliteit.

Sérieux et livraison rapide

Site bien fait descriptions complete des chaussures livraison rapide

Ondanks de opmerking dat door drukte er een vertraging kon zijn zijn de schoenen snel geleverd en voldoen uitermate goed

snel en scherp geprijst

Binnen een dag bezorgd

Scherpe prijzen, snelle levering!

Opnieuw zeer tevreden van hun diensten.

Hoko hardloopschoenen is zeer goed kwaliteit

Met de Hoko hardloopschoenen loop ik prettig, fijn en soepel hard rond. Andere kleuren van Hoko haardloopschoenen zien er ook leuk en mooi uit.

Erg tevreden

Ruime keus. Acceptabele prijzen.

Mooie prijs snel geleverd

Ik weet precies welke hardloopschoenen lekker lopen, alleen komen ze elk jaar met een nieuw type nummer, waardoor de prijs hoog blijft. Dus, om de prijs te drukken, zoek ik dan op oude modellen. Zo heb ik deze keer de Hoka Arahi 6 gekocht. Heerlijke schoenen voor een leuk prijsje gevonden bij RunningDirect.

Mooie producten, snelle verzending en vlotte afhandeling van retour.

Prima afhandeling, ben ze er tevreden

Prima schoenen voor een mooie prijs en binnen 2 dagen in huis, mijn compliment!

Hardloop sokken

Hele fijne sokken! Erg blij mee

Zeer slecht! Ik bestel hier nooit meer.

Zeer slecht! Ik kan niks positiefs erover zeggen. Ik bestel hier dan ook nooit meer.

Prima webshop

Wat je van een webshop mag verwachten, duidelijk, snel verzonden en geleverd. Arjen

snelle levering goede after sales

Schoenen werden de volgende dag nog geleverd, ondanks voorbehoud van latere levering. Helaas waren de schoenen iets te klein, kon ze eenvoudig retourneren en kreeg de volgende een 'maatje' groter.

De schoenen werden zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

Top website

prima en snel levering

snel besteld en snel geleverd prima

X

Ik heb Brooks ghost 14 extra breed gekocht en hoop dat deze beter zijn dan 2e. Deze heb ik ergens anders gekocht en deze scheurde na plm 60 km al. Ghost 13 2e heb ik plm 8 maal gekocht en nooit problemen gehad. Ik begrijp niet dat ghost 14 2e zo snel stuk gaat.

Snel geleverd en mooie artikelen

Snel geleverd, kwaliteit van de artikelen ziet er goed uit. En ook nog een leuke aanbieding. Ik ben er helemaal tevreden mee.

Prima webwinkel met ruim assortiment

Duidelijke website met groot assortiment,snelle levering .

Slecht telefonisch advies, onkundig

Telefonisch advies/overleg was miserabel, meisje wist niets en moest continu collega vragen, steeds in de wacht om dan een standaard antwoord te krijgen dat overduidelijk uit de info van de site afkomstig is. Daar bel ik niet voor, ik kan zelf ook lezen.

Vlot en goed geleverd!

Wat je tegenwoordig mag verwachten van een internet winkel. Vlot en goed afgehandeld. Geen op- of aanmerkingen.

Mijn bestelling is goed behandeld en aangekomen. Er was wel wat verwarring met de track en trace.

Kreeg de verkeerde schoenen.

Er zat bij mij de pakbon en schoenen van een andere klant in. Ben deze zelf gaan wisselen bij de andere klant thuis. +-70 km hier vandaan. Dit om de rompslomp van retourneren en opnieuw te bestellen niet te hebben. Gr, Niels

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports