Mooie dienstverlening + prijs was super !

Zeer goed. Levering op 3 werkdagen. Prima voor mij. Echter op de website wordt 1 werkdag aangeprezen.

Schoenen na 12 dagen nog niet ontvangen

Na 12 dagen nog steeds geen spoor van mijn bestelling (noch een trackingnummer), ongeacht een latere bestelling reeds toekwam. Ondanks contact nog steeds wachtend op de bestelling. Een wedstrijd moeten afgelasten doordat de schoenen maar niet aankomen.... NOT HAPPY.

Mizuno schoenen gekocht, vlot geleverd

Mizuno Wave Inspire 18 (op voorraad artikel) gekocht ter vervanging van vorige model. Dus een beperkt risico aanschaf. Met twee dagen thuis ontvangen. Prima.

Duidelijke website, leuke aanbiedingen, product zoals omschreven, snelle levering, netjes verpakt

Altijd goed

Alles perfect

Super snelle levering. Veel goedkoper dan op andere sites.

Geen problemen

Alles ging goed alleen de bestelling kreeg ik niet de volgende dag zoals aangegeven maar een dag daarna, voor mij was het geen probleem.

Betaald maar niets meer gehoord. Zou vorige week geleverd worden maar daarna niets meer vernomen.

Zou vorige week geleverd worden maar daarna niets meer vernomen.

Besteld en twee dagen later al keurig ontvangen. Netjes via track and tracé pakket kunnen volgen. Zeer tevreden!

Mooie overzichtelijke website. Goede en makkelijke filters. Waardoor snelle goede keuze om goede schoenen uit te zoeken

Scherpe prijs, snelle verzending. Top!

Hardloopschoenen op deze site het best geprijst. Snel verzonden. Top dus.

Prachtig

Wel wat minder nieuws , Kreeg bericht dat de zending zou toekomen op zondag ! Werd maandag !

super!!

prima advies gekregen door de telefoon van een medewerker.

Goede accessoires voor het hardlopen

In de voorbereiding voor de marathon, heb ik energiegels en een sport heuptasje voor mijn spulletjes besteld. Snelle levering.

Als naar wens.

Alles naar wens

Duidelijk en snel!

's Avonds besteld, de volgende dag in huis. Mooier kon ik her niet hebben. Op de site worden de behandelende onderwerpen duidelijk besproken.

Top prijs en super snelle levering!!!

Heel goede service

Fijne webshop

Alles wat ik nodig heb voor het hardlopen, bestel ik hier. Genoeg keuze, informatie, snelle levering en goede service

Goede vakbekwame service in winkel

Service en advies in winkel was goed. Makkelijk dat ik direct mijn gewenste kleur online daar kon bestellen. Alleen jammer dat verzending een dag later was dan getoond.

Als ik een cijfer kom geven zou het een 9 zijn!

Perfect en snel geleverd goede kwaliteit

Goede demping en stevig voor mijn voeten

Nog niet ontvangen

2 weken geleden mijn schoenen besteld, maar ik heb nog niets ontvangen. Wat nu?

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports