Goed. Alleen beloofde levertijden worden niet behaald

Wat je beloofd moet je waarmaken. Ik zou het niet beloven vandaag besteld morgen in huis.zit ook nog een postorder bedrijf tussen waar jullie afhankelijk van zijn. + punten goede duidelijke site Goed geprijst

Slecht

Ik heb nog steeds niets ontvangen . Eergisteren een mail gestuurd. Met als antwoord dat ik nog enkele dagen geduld moet hebben. .dit is niet de eerste keer dat er problemen zijn

prima winkel mooie aanbiedingen

mooie en overzichtelijke site, mooie aanbiedingen, snelle reactie, tja wat wil je nog meer??

Snelle levering en correcte prijs

Scherpe prijzen, ook voor topprodukt als Asics Trabuco Max 10 GTX.

snelle levering, goedkoopste aanbod

Snelle levering en goedkoopste aanbod. Naservice kan ik niet beoordelen op dit ogenblik, want dat was nog niet nodig.

Snelle levering, makkelijk om bestelling te plaatsen. Product voldoet aan verwachting. Goede prijs.

Goede review van de schoenen

Dankzij de goede beschrijving van de schoenen ben ik blij met mijn juiste aankoop. 123 besteld en snel geleverd!

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

Goede producten

Goede producten. Ontvangen zoals ik ze op de website gezien had. Compleet met batterijen/oplader. Later geleverd dan verwacht, maar dat gaven ze zelf netjes aan door daarover een mail te sturen.

Verrassend Goed

Bij het bestellen was er een goed overzicht in keuze van de hardloopschoenen. De prijs, kleur en levering zijn duidelijk. Tevens was de communicatie rondom bestellen, bevestiging, inpakken en verzenden duidelijk. Geweldig dat mijn bestelling naar een afhaalpunt verstuur kon worden en deze was heel netjes verpakt. Heel verrassende ervaring. Dank u wel

Snelle levering en mooie schoenen

Levering was uitstekend. Schoenen zijn perfect. Goede prijs ook.

Tijdblok van bezorging is 4 uur....dat is erg lang. Overigens prima bezorgd!

Geweldig van knal rosé naar strak blauw

Mijn man is jaloers op mijn nieuwe asics. Ondanks vertraging toch snel geleverd. Online kwam goed uit omdat ik toevallig mijn maat wist, maar ik zou ook fijn vinden als jullie fysieke winkels hadden.

Prijs,opvolging en snelheid heel goed

Goede service bij uitstekende prijzen.

Zeer tevreden over de producten, prijzen en levering van runningdirect.

Uitstekend!

Laatste paren van een bepaald type schoen altijd scherp afgeprijsd en altijd op tijd met de post!

Duidelijke websitebezoek goede prijzen!

Makkelijk bestellen met snelle levering!!

received next day, in original box. great price

I order a pair of Asics GT-2000. So far it was the cheapest price I found. I received them the next day in the original box. Perfect so far I'm just curious about the color (orange) that is not available on the official Asics website ...

Gewoon goed.

Goede en snelle levering. Top

Heldere en vlotte communicatie, snelle afhandeling, bestelde items goed en snel geleverd. Gewoon top!

Betrouwbaar

Duidelijke omschreven producten op de webiste en snelle verzendingservice.

Top!!

TOP!!

Top! Correct bedrijf!

Hebben een probleem zeer snel opgelost! Waarvoor nogmaals dank!

Zaterdag middag besteld en maandag om 8 uur al in huis.

Super tevreden

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports