Snel en correct.

Prachtige schoenen. Prijs en kwaliteit verhouding top evenals de verzending.

Goede kwaliteit van de producten en zeer snelle levering!

verkeerde levering gekregen en na wat telefonisch contact heb ik binnen de 2 dagen alles oké

Na enige twijfel bij mij of het in orde ging komen. is het toch in 2 dagen de juiste levering van schoenen toegekomen.

Terugbetalen gaat niet goed

Paar weken geleden schoenen besteld en betaald die heel strak aan de bovenkant door een elastiek aansloten en teruggestuurd. Daarna een schoen besteld en betaald die voldeed met een ouderwetse sluiting maar nog geen geld teruggezien voor de teruggestuurde schoenen.

Snelle en correcte levering, voordelig.

Na het kenbaar maken van mijn vermiste bestelling is dit meteen opgelost.

Na het contact hebben, is er meteen actie indernomen en ben ik alsnog goed geholpen.

Super service en goede kwaliteit

Super service en schoene / kleding voor sporten, snel antwoord op mijn advies vraag via Whatsapp, top!

Goede prijs én service

Sowieso heel mooie saucony schoenenaanbieding gescoord. Paar andere dingen meebestelt, klein akkefietje over prijsfoutje gehad en door de klantenservice opgelost op prettig menselijke manier.

Verkeerde schoenen ontvangen.

Ik heb een verkeerde, maat, kleur en type schoen ontvangen. Vandaag retour gestuurd. Indien vandaag de juiste schoen wordt gestuurd kan ik het ophalen voor mijn vakantie. Indien dit niet het geval is moet ik afzien van deze koop????

Snelle levering en retour verwerking.

Prijs/kwaliteit

Direct geholpen op een professionele manier

Duidelijke website, vlotte levering, voordelige prijs

Kwalitatief en snel

Snel geleverd en aan eerlijke prijs.

Snel geleverd. En er was iets fout gegaan bij post.nl. via de goed te bereiken klantenservice goed opgelost!!

Snel en goed

Bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit van de spullen is prima.

Prima, snel en correct geleverd. Conform verwachting.

Prima, snel en correct geleverd. Conform verwachting.

Top, snel geleverd.

Top, volgende dag al geleverd.

Scherp geprijsd me hardloopschoenen snel geleverd

Goede bestel-site, duidelijke product omschrijving en hierdoor makkelijk bestellen en supersnel geleverd

Helemaal tevreden

Product zoals beschreven. Goede prijs en snelle verzending.

Zeer goede en snelle service

Ben zeer tevreden met mijn bestelling, het werd meteen de volgende dag geleverd. En de schoenen zijn exact zoals gewenst.

Bon prix, très rapide

Dommage que le site n'existe pas en français

Prima prijs en snelle levering

Zie

Een hele goede ervaring alles bij elkaar top

Mooie duidelijke website ,snelle levering , goede prijzen.

Uitstekende trimschoen voor scherpe prijs

Zoeken was makkelijk. Prima Asics trimschoenen met 40% korting, snel geleverd.

Super prijs en heel snelle levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over RunningDirect.nl

Jouw run start hier. RunningDirect voorziet sinds 2002 iedere hardloper van de hardloopschoenen, hardloopkleding en overige hardloopartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu net begint met hardlopen, hard aan het trainen bent voor een hele marathon of juist veel op de atletiekbaan te vinden bent, in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear.

Over PassaSports