New schoenen

Nieuwe schonen besteld volgende dag ontvangen perfect

Zo als het hoort

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Dat is alles wat ik vraag

Snelle levering en leuke artikels!

gewoon goed geregeld

precies wat ik heb verwacht

Top gewoon

Zeer snelle levering en het geleverde product was top

Zeer snel de schoenen in huis.

Prima producten en snelle levering

Erg positief

Snelle levering product als besteld

Netjes verpakt en juiste maat

Super vlot

Bestellen savonds morgen aan de voeten

Voor herhaling vatbaar

Duidelijk omschrijvingen op de site. Makkelijk afrekenen, zeer snelle levering. Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ruime keuze.

Goede prijs, snelle levering

Prima service, dank!

snel en goedkoop

snel en goedkoop

Goede kleding. Duidelijke site

Snelle levering en scherpe prijzen

Laat je niet afschrikken door de 'internationale' uitstraling en grootte van deze webshop. Prijzen zijn transparant en zeer scherp, levering is gratis en supersnel (volgende dag in huis) en uit NL.

Prima goed

Scherpe prijs en netjes op tijd geleverd.

De bestelling is direct gestuurd. Ik heb ze van tevoren ook gebeld om advies te vragen en ze hebben mijn vragen voldoende beantwoord.

Prima geregeld allemaal

Alles was prima geregeld. Volgende keer ga ik weer bestellen bij RunningDirect. Ik wou dat het overal zo goed geregeld was. Bedankt voor de geleverde service.

Vlotte en juiste levering

Stipt, snelle service

Heel snelle levering , niets op aan te merken

Snelle levering en werd goed geïnformeerd

Overzichtelijke website, ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en de levering was supersnel!

Geen huisnummer vermeld en pakje retour

Loopschoenen besteld om mee op vakantie te nemen, week voor vertrek. Blijkt dat pakje werd opgestuurd zonder vermelding van huisnummer,.. en’pakje in retour. Dus op vakantie zonder, Tijdens mijn vakantie werd pakje finaal terug geleverd,

Bestelling werd netjes geleverd de volgende dag. Helaas was het niet wat ik zocht. De retourzending is ook snel weer bevestigd en verwerkt. Top zaak

snel - efficient - helemaal top

idem

Mooi product maar verkeerde kleur geleverd

Badslippers gekocht. Maatvoering past perfect. Echter had ik zwarte besteld en heb groene ontvangen. Nu teruggestuurd en hopelijk komt nu de goeie kleur ;-)

Kiyoh anmeldelser