Goede klantenservice!
Als je een sportschoen nodig hebt dan is het merk Asics aanbevolen. De schoenen van het merk Asics zijn precies zoals je op de foto ziet. In het echt zijn ze prachtig .Ik heb Korfbal schoenen voor mijn dochter gekocht voor outdoor en indoor ze zitten heerlijk. Mijn dochter is onwijs blij mee. Heel goede schoenen.
Makkelijke en zeer snelle levering
Ik wil mijn rokje terugsturen, alleen is het ongelofelijk onduidelijk hoe dit moet
Bedankt voor je bericht wat vervelend dat het niet duidelijk voor je is hoe je je artikelen retour kunt sturen. Ik zie dat je nog geen contact met ons hierover hebt opgenomen, dus ik mail je even hoe het retourneren werkt, hopelijk wordt het zo wat duidelijker. Ik wil je vragen je retour via het retourportaal aan te melden. Het retourportaal vind je hier: https://www.korfbalshop.nl/nl/retour Wanneer je je retour aanmeldt, ontvang je de retourbon en retoursticker als download in het portaal en in de mail. Je betaalt een gereduceerde prijs van €1.95 voor het retourlabel. Dit bedrag wordt ingehouden op de terugbetaling. Je ontvangt een bevestiging per mail zodra de retourzending is verwerkt. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort op de rekening waarmee de bestelling oorspronkelijk is betaald. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd even contact met ons opnemen, we helpen namelijk graag.
Supersnelle levering, de ene dag besteld en de andere dag al in huis. Super tevreden.
Bestelproces gaat prima. Let op dat retourneren erg lang duurt (2 weken+) en dat er hoge retourkosten in rekening worden gebracht.
Goedendag, Bedankt voor het schrijven van de review! Helaas heeft het eventjes heeft geduurd voor jouw retourzending was geleverd en verwerkt. We begrijpen dat het niet prettig is om op je geld te moeten wachten en zijn dan ook druk bezig om dit proces te verbeteren en te versnellen. Zo is er bijvoorbeeld sinds kort een retourportaal live, waardoor je als klant meer inzicht hebt in wat de status is van je retourzending. De retourkosten van 1,95 zijn voor het retourlabel dat bij de bestelling komt. Als klant staat het je natuurlijk ook vrij om op eigen kosten te retourneren, maar vaak valt dit duurder uit dan de kosten die wij rekenen voor het retourlabel. We hopen je in de toekomst terug te zien op Korfbalshop.nl!
Mooie schoenen en een snelle en goede levering
Ik beschouw korfbalshop als de webshop voor korfbalartikelen. De kinderen groeien hard en korfbalshop heeft altijd goede aanbiedingen waardoor de kinderen (en dus ook de ouders) weer blij zijn.
Levering was volgende dag, echter retouren duren zonder problemen minimaal een week.
Beste Steven, Dankjewel voor de review! Retourneren duurt inderdaad helaas langer dan wij wensen. Waar de reistijd van een pakket vanaf ons magazijn naar de klant doorgaans heel snel is, duurt de retourreis langer. Wij zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om dit te versnellen, want we begrijpen heel goed dat het vervelend is om een week op je geld te moeten wachten! Op 15 oktober is er al een deel veranderd, waardoor jij als klant meer inzicht hebt in de reis van je retourpakket. Dit kan al geruststelling bieden doordat je zelf ziet wanneer het pakket is geleverd en wij je een meer accurate inschatting kunnen geven over wanneer je het geld terug hebt. Wel snap ik dat het probleem nog niet is opgelost. Wij zijn in ieder geval druk bezig om dit stap voor stap te verbeteren. We hopen je toch nog wel terug te zien op Korfbalshop.nl!
Snelle verzending en bezorging
Mooi en blij mee
alle bestellingen zijn steeds op tijd en in orde, website geeft ook een duidelijk beeld van de producten ...
Schoenen besteld. Van bestelling tot levering dikke prima. Alleen het maatadvies dat volgt uit de maattabel op de website klopt niet echt. Volgens maatmeten en tabel zou schoenmaat 44 besteld moeten worden. Echter heb ik maat 45. Deze maat besteld en na levering bleek dat de schoenen klein uitvielen. Dus moest ik opnieuw bestellen. Ruilen ging niet. 2e bestelling en dus 2 keer vooruitbetalen. Dat is wel een nadeel
Goede prijzen en snelle en duidelijke afhandeling van klachten en retouren.
Beste Monica, Bedankt voor je tijd en moeite die je hebt genomen voor het invullen van een beoordeling. We vinden het fijn om te lezen dat onze klanten onze aftersales top vinden. We zullen dit dan ook zeker meenemen in de toekomst. We hopen je snel weer terug te zien bij een van onze webshops!
Netjes en snel geleverd. Alles zoals het omschreven staat. En geleverd voor een scherpe prijs.
Snelle levering en goede klantenservice. Er ontbrak 1 paar sokken, na 1 mailtje lag dit 24 uur later al op de deurmat, heel fijn!
Beste Daphne, Bedankt voor het invullen van je beoordeling. Wat vervelend dat er een paar sokken ontbrak in je bestelling, dat is zeker niet de bedoeling. We willen dit zeker zo snel mogelijk voor je oplossen en dat is het zeker fijn dat een dag later het missende paar sokken al weer waren thuisbezorgd. We hopen je snel weer te zien op onze website!
Helemaal goed, ik ben niet van de het online kopen, maar in dat geval kon het niet anders Prima service
Mooie stevige korfbalschoenen voor een mooie prijs.
Goede kwaliteit schoenen!
Goeie site duidelijk alles alleen jammer als je het terug stuurt dat het vrij lang duurt voordat je je geld terug krijgt.
Mijn eerste schoenen paste jammer genoeg niet, maar het proces van terugsturen is extreem goed geregeld. Ook de snelheid van leveren is wat mij betreft lekker snel. Dus alles bij elkaar een zeer tevreden klant.
Aangezien er weinig fysieke winkels zijn waar korfbalschoenen worden aangeboden, kwamen we bij jullie terecht. Het bestellen en de levering verliepen vlot. Tevreden met de eerste bestelling!
Heel tevreden. Levertijdstip wordt correct uitgevoerd. Maat is soms wat zoeken maar passende maten waren heel mooie kledingsstuks. Te kleine artikelen werden retour gestuurd. Nu duimen voor een vlotte afhandeling.
Beste Bert, Bedankt voor het invullen van je beoordeling. We vinden het fijn om te lezen dat je ons zal aanbevelen. We doen dagelijks ons best om alle pakketten tijdig te versturen en retourpakketen zo snel mogelijk te verwerken wanneer deze binnen komen in ons magazijn. We horen je snel weer terug te zien op onze webshop!
Mooie sneakers snel geleverd
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate