Filtre

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke producten en goede aanbiedingen

Ik heb geen bericht over verzending gehad terwijl ik het al vijf werkdagen geleden heb besteld, en de levertijd 3-5 werkdagen zou zijn. Mijn pakje is dus te laat.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Ik kon de kouzen direct gebruiken. Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend afgeleverd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Groot aanbod - Als het product op voorraad is, wordt het snel geleverd - Doen wat met de feedback die ze krijgen - Willen het beste voor de klant

Beter communiceren naar klanten over het verloop van de bestelling en kortere leveringstijden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

- Bezorging dag later dan beloofd - Schoenen die ik wilde bestellen waren tijdens het bestellen ineens niet meer beschikbaar, terwijl er steeds stond aangegeven dat er nog 2 exemplaren beschikbaar waren. Waardoor ik uiteidelijk een te kleine maat heb besteld. Als de exemplaren toch niet meer beschikbaar waren, was dit voor mij niet duidelijk. - Schoenen op de foto's veel mooier dan in het echt, helaas.

Pluspunten

Omdat een artikel niet snel leverbaar was, heb ik gemaild voor een ander artikel en dit is keurig en snel afgehandeld. Zodat ik de producten snel in huis had. (ook ivm sint cadeaus)

Pluspunten

Verzendkosten zijn aan de hoge kant Meerdere merken aanbieden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed aanbod en goede prijzen!

De aangegeven levertijd klopt vaak niet (die is altijd langer dan aangegeven) en meestal krijg ik geen bericht als het pakket verzonden wordt. Dit zorgt voor gevoelens van ontevredenheid. Hier valt nog veel te verbeteren! Ik heb nu 3 sterren gegeven, als de juiste levertijd vermeld wordt, en ik altijd een bericht krijg bij verzending van mijn bestelling, worden het 5 sterren!

Pluspunten

Groot assortiment Afspraken worden nagekomen

Pluspunten

Snelle levering, goede acties. En als er eens iets misgaat dan wordt je snel en vriendelijk geholpen. Als extra service deze maand een zakje pepernoten bij de bestelling. Erg attent.

Goed kijken naar de goederen die in het magazijn liggen, zodat niet het verkeerde opgestuurd kan worden. Ter aanvulling deze opmerking is al doorgegeven aan de magazijnmedewerkers door de firma. Dus ook hierop een supersnelle reactie.

Pluspunten

Goede omschrijving van de producten

Pluspunten

Duidelijke site

Pluspunten

eerste keer dat ik gebruik maak van de webshop omdat ik het artikel dat ik zocht enkel hier beschikbaar was!!

geen tips of commentaar

Pluspunten

Snelle respons Direct contact Goede kwaliteit Maatwerk goed uitgevoerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geen verschil in prijzen hanteren. Ik bestelde nl rokjes van 25,15 euro per stuk, maar toen ze in de winkelmand kwamen, kosten ze ineens 26,95 per stuk!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

zorgen dat het pakket effectief verstuurd wordt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen voorraad in winkel. Was 1 sportbroekje aanwezig maar je kon zelf online bestellen. Maar dan betaal je 5,25 euro extra porto! Niet erg klantvriendelijk. Zorg dat je gewoon van elk artikel en maat een kleine voorraad hebt. Bovendien kun je bij bestelling per post het artikel niet bekijken, voor de maat en de kwaliteit van het artikel te beoordelen.

Pluspunten

Alles komt netjes op tijd aan

Pluspunten

Uitstekende en snelle levering.

Pluspunten

Snelle service.

Iets meer kleuren/maten op voorraad misschien

Pluspunten

Makkelijk om te bestellen, levertijd zoals afgesproken. Prima!

Pluspunten

snel en duidelijk

zo doorgaan

Pluspunten

prima levering en prima kwaliteit

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH