Filtre

Prima en snelle afhandeling en levering

Zie hierboven

Helemaal top

Goed, snel, top.

Heel tevreden met de bestelling en de snelheid waarin we het kregen. Zou zo weer bestellen.

Mooie, duurzame spullen & snelle levering

Mooie kwaliteit skort en nieuwe korfbalsokken. Ook fijn dat ze koud gel producten verkopen voor blessures :). Snelle levering, gewoon goed

Vlotte levering

Fijne veldschoenen van Mizuno gekocht in de sale! Waren er binnen 2 dagen

Top geregeld. Andere dag is de levering gekomen..echt super

Redelijk laat besteld, maar had mijn slippers de volgende middag al binnen! Had ik niet gedacht, dus een heel prettige ervaring!

Goed en snel

niks op aan te merken. Gewoon goed

Prachtig rokje mooi van maat

Prima op tijd

Veel keuze in sportschoenen voor een goede prijs. Snel geleverd!

Goede schoenen

Mooie goede stevige korfbal schoenen

Super informatie en behulpzaam

Zie hier boven

Snelle service!

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering!

Snel en makkelijk

Redelijke keus in korfbalschoenen voor een prima prijs.

uitstekend

Snelle levering naar Duitsland (2 dagen) , schoenen zijn geweldig en passen perfect

Mijn shirts waren slechts aan 1 kant bedrukt.

Corrigeren kost mij weer veel tijd en dan maat weer afwachten. Terwijl het seizoen bijna teneinde is.

Snel en vriendelijke klantenservice

Snelle levering en vriendelijke klantenservice

Snel geleverd, alles goed verlopen

Goede shop en snelle service.

Je moet het altijd maar zien. De volgende dag thuisbezorgd. Ik kon nu nog net een training mee pikken op mijn nieuwe schoenen.

Levering volgens belofte!

geen passende maat voor mijn dochter

ik heb een trui voor mijn dochter besteld. Zij is 15 en draagt maat xs/s. Maat s van de trui was veeeeel te groot en bij het doorpassen bij de club afgelopen zaterdag (Devinco), bleek er geen xs te bestaan en maat 164 kreeg ze haar handen niet door de mouwopeningen..... erg jammer

snelle levering, jammer dat er wel mogelijk tot achteraf betalen op de site staat maar dat ik deze keuze niet kan kiezen

Snel antwoord via whatsapp. Vlot verloop Snelle levering Makkelijk retourneren. Nu nog mijn geld ontvangen :)

Kiyoh Anmeldelser