Snelle levering, prima product.

Ruime keus snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima geregeld

Zondag besteld en maandag in huis.

Prettige webshop

Ik ervaar korfbalshop.nl als een hele fijne winkel. Producten zijn van goede kwaliteit. Enige minpunt is de lange levering voor sommige producten die niet op voorraad zijn.

Snel en goed verpakt geleverd.

goede overzichtelijk site.

Site is makkelijk in gebruik en geeft genoeg keuze.

Bereikbaar en persoonlijke dienstverlening

Telefonisch vlot bereikbaar na vraag om bestelling nog te wijzigen. En aanpassing gelukt!

Prima service.

Snelle levering, goede pasvorm.

Erg blij mee!

Snelle en goede levering

Super tevreden met aankoop!

Goede klantenservice en snelle verzending!

Super schoenen via prima levering

Goeie tip op de site om 1 maat groter te bestellen. Klopt als een bus. Levering via PostNL mogelijk wat mijn voorkeur heeft.

Geen reviews

Geen reviews (op uitgezochte schoenen) op site aanwezig. Mijn informatie via andere kanalen moeten verkrijgen. Dus: bij aflevering bleken de schoenen te smal. Wanneer ik dit vantevoren had geweten, had ik deze schoenen niet besteld. Zijn dus ook retour gegaan.

Bestelling was niet compleet ,heb dit per email gemeld en 3 dagen later kwam het ontbrekende kledingstuk!

goed geleverd

artikel goed geleverd

Snelle adequate levering van bestelde producten

Prima service. Eenvoudig te bestellen via de website en snel conform afspraak geleverd. Producten zoals omschreven.

Ruim assortiment, snelle levering en goede service

Ruim assortiment, snelle levering en goede service

Snelle levering, voldoet aan verwachting, goed op de hoogte gehouden qua levering.

Zie boven

prima product, snelle levering

het is wat het is: prima :-)

Prima werk!

De levering was snel

Matig

Ik had een korfbal besteld. Super snelle levering. Was de volgende dag bezorgd, top! Alleen de bal zelf was helaas niet helemaal goed, deze was beschadigd. Erg jammer.

Helemaal Top!!!

Leuke aanbiedingen. De perfecte spullen voor het korfbal. Snel geleverd!!

Korfbalshop is een goede webwinkel.

De korfbalschoenen zijn snel geleverd. Goed verpakt. Schoenen goede prijs en naar tevredenheid.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH