Pluspunten
Goede levering
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijk assortiment. Goede spullen. Maatwerk per vereniging.
VerbeterpuntenSnelheid misschien. Maar maatwerk kost soms tijd...
Hallo Roos, Bedankt voor de beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent over het assortiment en de verenigingsshop. In de verenigingsshops hebben we altijd maar een beperkte voorraad van artikelen. We kunnen hier niet alles van op voorraad leggen. Dit resulteert vaak in een iets langere levertijd voor artikelen met bedrukking van verenigingen. Met vriendelijke groet, Ricardo Klantenservice Sportshop.com
Pluspunten
Super snel geleverd!
Pluspunten
Korfbalshop.nl leverde redelijk snel een scherp geprijsde, degelijke korfbalpaalset bij ons af, maar het leverproces is voor verbetering vatbaar.
Verbeterpunten- We kregen geen bericht van verzending, zoals wel werd gesuggereerd, en wisten dus niet wanneer de lange paal, zware voet en mand zouden worden afgeleverd. - De zwarte (paalverstel)dop die op de website op foto’s te zien is, ontbrak aan onze set. Misschien was die uit de opengescheurde doos gevallen? - We kregen een week na de eerste set een tweede korfbalpaalset thuis afgeleverd. Een van de twee bleek voor een klant in België, maar onze pakbon was over zijn adres geplakt.
Hallo Remco, Ik zie inderdaad dat er geen verzendbevestiging is gestuurd. Door de afmeting van het pakket is het verstuurd met ander vervoer welke helaas geen track en trace mee stuurt. We gaan kijken of we hier een oplossing voor kunnen bedenken. Er is vervolgens inderdaad het een en ander mis gegaan. We hebben vervolgens een afhaal opdracht ingepland om de set weer op te halen bij je thuis. Bedankt voor de feedback. Met vriendelijke groet, Ricardo Klantenservice Sportshop.com
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle en correcte levering
Pluspunten
De vlotte manier waarop er gereageerd werd op zowel het verzenden als de terugname van het artikel.
VerbeterpuntenGeen. De website is heel duidelijk en overzichtelijk.
Pluspunten
In de avond een bestelling gedaan, Volgende dag al in huis! Keurig!!
Pluspunten
Snelle levering van bestelde goederen, zelfs in de periode van de feestdagen
Pluspunten
Heldere website, goede maat tabel
VerbeterpuntenGratis verzendkosten en de duur van de levering, bijna vier weken is echt niet normaal. Zelfs via Alie express gaat het sneller......
Goedemorgen, Ik zie dat jullie een mooie bestelgeschiedenis bij ons hebben waarin we altijd de kortste levertijd hebben gehanteerd bij orders. Bij de laatste bestelling heeft het inderdaad drie weken geduurd. Echter is dit van tevoren aangegeven bij het bestellen en op de orderbevestiging. Er zijn wel eens artikelen met een verlate leverdatum, dit was daar een van. Mocht dit voorkomen kan je altijd contact opnemen met de klantenservice om te kijken of er versnellende opties zijn zoals bijvoorbeeld het omruilen naar een andere kleur. Bedankt voor de feedback. Met vriendelijke groet, Ricardo Klantenservice Sportshop.com
Pluspunten
Goede en snelle service
VerbeterpuntenInformatie over leveringstijd mag specifieker/korter zijn.
Hallo Jaap, Bedankt voor je beoordeling. Artikelen die niet op voorraad zijn moeten besteld worden bij onze leveranciers. Er zit hierbij een verschil in levertijd tussen onze verschillende leveranciers. Op de site hebben we dus ook een verschil in levertijden, namelijk 3-5 en 5-10 werkdagen. Dit omdat het de ene keer sneller komt dan de andere. Dit is momenteel de beste indicatie die we kunnen geven. We werken hard aan het verbeteren van de levertijden. We proberen zo veel mogelijk op voorraad te leggen zodat de levertijden zo kort mogelijk blijven. Hartelijk dank voor je feedback. Met vriendelijke groet, Ricardo Klantenservice Sportshop.com
Pluspunten
Snelle, keurige levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geweldig klantenservice bij retour.
Pluspunten
snelle levering eerder dan was aangegeven
Pluspunten
Klant vriendelijk en komen afspraken goed na.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Je wordt aan de telefoon altijd vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenSnellere leveringstijd en als er een product niet is en je besteld meerdere producten dan toch die andere producten opsturen.
Hallo Claudia, Bedankt voor je beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Wanneer een bestelling volledig op voorraad is versturen wij deze nog dezelfde dag. Mocht een bestelling slecht in delen op voorraad zijn dan kunnen wij altijd een deelzending voor je regelen. Dan zorgen we dat het voorradige deel van de bestelling direct naar je opgestuurd wordt. Als je contact opneemt met de klantenservice kunnen zij dit voor je regelen. Bedankt voor de feedback. Met vriendelijke groet, Ricardo Klantenservice Sportshop.com
Pluspunten
Reeds enkele keren schoenen en kledij aangekocht en telkens heel goede kwaliteit. Ook service is top!
Pluspunten
snel en makkelijk te bestellen en te ontvangen! Fijn dat je ook een ophaalpunt kan kiezen als je toch weet niet thuis zal zijn.
Verbeterpunten?
Pluspunten
goede service
Pluspunten
Sneller geleverd als aangegeven en toch een mooi en goed product.
Pluspunten
Snelle levering. Makkelijk te bestellen.
VerbeterpuntenJammer dat niet alles op voorraad was en dat het dan langer duurt voordat je bestelling er is
Pluspunten
Goede service, indien levering (buiten hun schuld) vertraging heeft, komen ze je wel tegemoet.
VerbeterpuntenCommunicatie m.b.t. uitstel/naleveren kan beter.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire