Pluspunten
Veel keuze, snelle levering en ik heb al een aantal keer gratis sportsokken bij mijn bestelling gekregen!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering helaas wel 1 artikel verkeerd geleverd. Verder top
VerbeterpuntenSchoenen kan je niet passen. We stonden in Waalwijk. Al had je ze alleen maar kunnen passen en dan online bestellen. Nu kopen we ze kunnen passen. Wij als klant moeten nu het ene bij jullie kopen en dan als nog het andere bij een andere winkel.
Hallo Lenie, Bedankt voor je beoordeling! Onze excuses dat er één artikel verkeerd is geleverd. Ondanks grote zorgvuldigheid bij het inpakken van de bestellingen, kan het weleens voorkomen dat er een verkeerd artikel wordt verzonden. Ik zie inmiddels dat dit retour is gekomen en dat wij het juiste artikel alsnog nazenden. Wat betreft de winkel, helaas mogen wij volgens ons bestemmingsplan geen winkel of showroom meer hebben. Doordat we de laatste jaren hard zijn gegroeid waren wij genoodzaakt naar een ander pand te gaan. Wij hebben hier keuzes in moeten maken en hebben met pijn in ons hart ervoor gekozen te stoppen met de winkel. Groetjes Roos
Pluspunten
Normaal
VerbeterpuntenJe kunt geen dag kiezen voor de bezorging . Zelf dag kiezen voor de bezorging. En er worden kosten in rekening gebracht voor het betalen na ontvangst. Geen kosten berekenen voor betalen na ontvangst.
Beste Francis, Bedankt voor je beoordeling en je aandachtspunten! Hier kunnen we zeker wat mee! :) Wij gaan kijken hoe wij dit kunnen veranderen in de toekomst. Groetjes Roos
Pluspunten
Voor mij zoon had ik een Rucanor korfbal besteld. Deze kwam netjes op tijd binnen en keurig stevig verpakt.
Pluspunten
Mooie producten voor een goede prijs
VerbeterpuntenBetere afspraken met DHL. Op de site staat vandaag besteld, morgen in huis. Door DHL werd het uiteindelijk 3 dagen later oas bezorgd en op ander tijdstip dan aangegeven op de site. De afspraak morgen in huis is dus niet waar.
Pluspunten
Mooie spullen. Retourneren en bestellen verlopen vlot. Prettig is ook het telefonisch contact
VerbeterpuntenDe levertijd was een keer niet correct. Het duurde langer , maar kreeg wel netjes een excuus mail. Andere bestellingen waren wel op tijd!
Ik vind het heel spijtig dat als je iets moet terugsturen omdat het niet past je daar veel geld moet voor betalen vanuit Belgiê. Ik heb dit nu aan de hand, schoenen van Asics zijn te klein, kost 16 euro om terug te sturen en dan moet ik er nieuwe bestellen metr de hoop dat die passen. Zo worden de schoenen wel heel duur 95 euro en 16 euro om ze terug te sturen.
Beste Anja, bedankt dat je even de tijd hebt genomen om onze korfbalshop te beoordelen. Helaas dienen onze Belgische klanten inderdaad te retourneren op eigen kosten. Wij zien hier druk mee bezig zodat het in de toekomst eventueel aangepast kan worden. Nogmaals onze excuses, wij hopen hiermee de situatie enigszins opgehelderd te hebben.
Pluspunten
Snelle service, groot aanbod.
VerbeterpuntenRetourmogelijkheden
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, goede prijs
Verbeterpunten-
Pluspunten
prima producten. Goede kwaliteit
Verbeterpuntenlevertijd is te lang. Andere bedrijven leveren binnen 3 werkdagen. Zou een reden zijn om elders te bestellen.
Pluspunten
Prima service en persoonlijk contact!
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen
VerbeterpuntenAanbiedingen wisselen
Pluspunten
Duidelijk en snel het juiste geleverd.
Pluspunten
Pluspunten
Vlotte bestelling via de website. Interessante dinsdag-aanbieding.
VerbeterpuntenHet product werd pas na 3 werkdagen geleverd en niet - zoals op de website vermeld - de volgende dag na bestelling. Op zich is 3 dagen aanvaardbaar, maar belofte maakt schuld, nietwaar!
Hallo Wim, Hartelijk dank voor beoordelen van Korfbalshop.nl! Omdat jouw afleveradres een adres buiten Nederland is, heb je de bestelling niet de volgende dag ontvangen. Dit is namelijk alleen van toepassing voor bestellingen binnen Nederland. Dit is ook terug te zien op onze website : https://www.korfbalshop.nl/levering-en-bezorgkosten Groetjes Roos
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenSnellere levering, te lange levertijd
Hi Priscilla, Bedankt voor het beoordelen van Korfbalshop.nl! Wij streven ernaar om onze voorraad zo goed mogelijk aangevuld te hebben. Echter is het door jou bestelde artikel erg populair waardoor (ondanks de extra aanvulling) het erg hard gaat met de verkoop. Dit is de reden waarom er op jouw orderbevestiging een levertijd van 5-10 werkdagen stond vermeld. Ik heb gezien dat de bestelling wel binnen de gecommuniceerde tijd bij je geleverd is. Veel plezier met je bestelling! :) Groetjes Roos
Pluspunten
Snel telefonisch contact en antwoord
VerbeterpuntenBetere levering qua snelheid moest 5 tot 10 werkdagen wachten maar in werkelijkheid was het 15 werkdagen
Beste heer/mevrouw Bosch, Bedankt voor het beoordelen van Korfbalshop.nl! Wij vinden het jammer dat je ons met een onvoldoende hebt beoordeeld. Ik heb de bestelling nogmaals nagekeken. Je hebt artikelen uit de verenigingshop besteld, deze hebben een levertijd van 5-10 werkdagen. Deze artikelen zitten namelijk niet standaard in het assortiment en dienen besteld te worden. Indien de artikelen bedrukt dienen te worden met een naam/nummer, kan dit nog 3 werkdagen langer duren. Dit staat ook aangegeven op de orderbevestiging. De bestelling is op de 13de werkdag verzonden. Echter dienen we rekening te houden met 2 feestdagen (Hemelvaart/Pinksteren) waardoor de bestelling dus 1 dag later geleverd is dan gepland. Groetjes Roos
Pluspunten
Prima communicatie en dito levering!
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire