Pluspunten

Duidelijke site, snelle bezorging.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik kreeg geen mail met de verzendgegevens van mijn bestelling. Na hierover gemaild te hebben kreeg ik wel duidelijk een antwoord met alle benodigde informatie, dus dat was wel goed geregeld

Pluspunten

Snelle levering en voldoende voorraad

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Punctueel. Goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering, mooie trui gekocht voor mijn dochter van een goede kwaliteit

Meer maten zou fijn zijn. De trui is nu maat 116- 128 en dat vind ik een te grote marge

Pluspunten

Leuke spullen

Pluspunten

Aardige dame toen ik belde over afleverdatum.

Toe mailen van track and trace code. Moest nu zelf bellen en kreeg toen handmatig code toegemaild.

Pluspunten

Duidelijke site Snelle levering

Pluspunten

Duidelijk, veel keuze in cadeaubonnen, snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levertijden Veel voorradig

Pluspunten

snelle soepele afhandeling van de koop,

Pluspunten

Snelle afhandeling en ruim assortiment.

Pluspunten

Mijn bestellen was erg snel binnen, super fijn!

Pluspunten

Niet de goedkoopste Levering via DHL, hetgeen ik als minder goed ervaar dan levering via PostNL. Geen terugkoppeling van aflevering/bezorgstatus in besteloverzicht, mail, app of hoe dan ook.

Pluspunten

Snelle levering en altijd goede artikelen. Klantenservice is beleefd en geeft goede informatie

De track & trace was niet gestuurd waardoor ik niet wist of mijn bestelling wel zou komen.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Korfbalshop.nl

Korfbal, jouw sport is onze specialiteit. Wij van Korfbalshop.nl voorzien sinds 2002 iedere korfbalspeler van korfbalschoenen, korfbalkleding en overige korfbalartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu een beginnende korfbalspeler bent of bijna dagelijks op het korfbalveld staat. Bij de online korfbalshop van Nederland vind je alle bekende merken in alle prijsklassen.

Over PassaSports