Svar fra virksomhedsejeren
Beste Merel,
Dankjewel voor het achterlaten van je beoordeling. We vinden het vervelend dat je onze klantenservice niet goed vindt. In je beoordeling geef je aan dat het pakket zoek is geraakt en dat onze klantenservice niet is te bereiken. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de klantenservice niet is te bereiken. We zullen deze feedback ook zeker doorzetten zodat dit meegenomen wordt in de aanpassing.
Veder is het uiteraard vervelend dat jouw pakketje zoek is geraakt. Ik ben even op onderzoek uitgegaan en heb helaas vervelend nieuws. We hebben na aanleiding van het contact een onderzoek gestart bij de vervoerder, omdat je aangaf dat je pakketkluis leeg was. Helaas gaf de track en trace link daarna nog verschillende updates aan en wisten we niet wat er met het pakket gebeurden. Uiteindelijk is je pakket retour afzender verzonden en vervolgens terugbetaald. De reden dat het pakket retour afzender wordt gestuurd kan een foutief adres, een sorteerfout of een foutieve barcode zijn. Wanneer een pakket retour afzender wordt gestuurd, wordt deze geplaatst in een kar met alle pakketten die aan ons geadresseerd zijn. Hierdoor kan het zijn dat onze retourafdeling niet opmerkt dat het een pakket nooit bij jou als klant is geleverd. Als gevolg daarvan verwerkt de retourafdeling het pakket als een retourzending en betalen ze het pakket terug.
De bestelling is helaas volledig retour verwerkt en doordat het is terugbetaald kan ik het pakket niet opnieuw naar je verzenden. De terugbetaling is binnen drie werkdagen zichtbaar op de rekening waarmee je de bestelling hebt betaald.
Mocht je nog vragen hebben, horen we dit uiteraard graag!