Pluspunten

No problems with the orders and very fast service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Toch wel snelle levering naar Belgie

Retourneren vanuit Belgie duurt meer dan 15 dagen! Zeker langs als je gewoon wilt omruilen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruim aanbod! En na mijn kapotte en foutieve bestellingen ter compensatie wel steeds een extra paar sokken cadeau gekregen.

Nu twee keer iets besteld bij Volleybalshop.nl: 1x kreeg ik een artikel met een gat erin, de andere keer kreeg ik 2 artikelen die wel leken op wat ik besteld had, maar het net niet waren (andere kleur en ander materiaal). Bij contact met de klantenservice werd hierop laconiek gereageerd: "Oh, dan zal er wel iets fout zijn gegaan in ons magazijn". Uiteindelijk wel de juiste artikelen ontvangen, maar liever de volgende keer wat meer aandacht in het magazijn en in 1x een goede levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar.

Ik had volleybalschoenen besteld die op de website voorradig bleken te zijn, ik heb ze keurig afgerekend en kreeg een bevestiging dat ze verstuurd zouden worden. De dag erna kreeg ik een mailtje dat ze niet voorradig waren en ter compensatie bij de volgende bestelling geen bezorgkosten hoefde te betalen. De meeste schoenen zijn toch boven de €100,0 en aangezien de bezorgkosten boven een bedrag van €75, gratis zijn is de compensatie dus zinloos. Het gehele bedrag van maar liefst €125,95 wordt pas na drie dagen terug gestort. Nieuwe schoenen bestellen kan ik doen nadat ik ze wederom eerst afgerekend heb. Waardeloos dit!!!!

Pluspunten

Veel keuze Correcte levering

Voorlopig geen

Pluspunten

niet te duur, goed en snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering.

?

Pluspunten

snelle levering, na een manco,excuses en snel nageleverd prima afhandeling

kan ik zo snel even niet bedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed verpakt, goed porduct

de levering werd binnen de 24u beloofd en dit werd niet gerealiseerd (donderdag besteld, dinsdag geleverd)

Pluspunten

Stond bij levering 3-5 dagen! Echter had ik het de volgende dag al binnen!! Top

Pluspunten

snelle levering van volleybalschoenen met gratis sportkousen!

Pluspunten

stipte levering gemakkelijke manier van betalen heel groot aanbod van schoenen

Pluspunten

Groot en leuk assortiment, snelle levering, duidelijk, geen poespas

Pluspunten

zeer snelle levering er staat 3 a 5 werkdagen maar had ze al binnen 2 dagen

Pluspunten

prettige website snelle levering

Pluspunten

snelle service.

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Producten allemaal netjes ontvangen

1. Liever niet goederen consolideren wanneer iets niet beschikbaar is 2. Enkele dagen nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik een dagaanbiedingen via email: 1 volleybalbroekje die ik bestelt had was nu in de goedkoper. Da baalde ik van.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, ruime keuze, overzichtelijke website, levertijden goed vermeld.

Niet alle links zijn goed. Ik kwam soms op andere schoenen uit dan ik aanklikte. Na een andere selectie of specifieke zoekopdracht was dit weer verholpen.

Pluspunten

snelle levering!

Pluspunten

- Snelle levering - Track and trace - Scherpe/scherpste prijzen Altijd leuk om iets extra's te ontvangen :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eindelijk ook voor kleine artikelen, aanbiedingen geen verzendkosten!

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.