Pluspunten

Snel simpel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel in huis, regelmatig goede aanbiedingen

Pluspunten

Meestal snelle service. Kwaliteit van de producten zijn goed. Afbeeldingen producten zijn vaak duidelijk.

Site hapert soms en heeft moeite met laden. Als je op het pijltje terug klikt of een poos wacht ben je soms alles kwijt en moet je overnieuw, is best frustrerend aangezien ik dit met geen enkele andere webshop nog heb meegemaakt. Als een bestelling langer er over doet dan de 'uiterlijke' 3-5 werkdagen de klant op de hoogte houden daarvan!!

Pluspunten

Snelle levering en veel producten

Pluspunten

Goede kwaliteit, goed assortiment, leuke acties

Wanneer voor achteraf betalen gekozen wordt, duurt het lang voordat de betaling ontvangen is en de bestelling daadwerkelijk geleverd wordt. Er staat 'vandaag besteld, morgen in huis', maar bij mij duurde dit nu twee dagen. Toen ik een mail stuurde met de vraag of mijn betaling ontvangen was, kreeg ik geen reactie maar zag ik wel dat de betaling daarna verwerkt was. Een antwoord was ook wel netjes geweest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site en goede prijzen.

Ik heb bij de levering een verkeerd product ontvangen en de afhandeling daarvan laat op zich wachten.

Pluspunten

Bestelling geleverd zonder complicaties

Mag wel wat sneller geleverd worden IN belgie

geen

Pluspunten

prima levering. zelfs nog een paar gratis sportsokken erbij gekregen. echt super!!!!

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede keuze met goede prijzen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vorig jaar positieve levering gehad

Als er staat "verzending met Dhl", kom dit dan na... 6 dagen moeten wachten op pakket dat volgens site slechts 24u onderweg is...

Pluspunten

Snel geleverd en goede kwaliteit producten

Pluspunten

Webshop is prima, heeft genoeg aanbod en als het product meteen op voorraad is wordt het ook verzonden en de volgende (indien DHL meewerkt) aangeboden. Je wordt keurig via de mail op de hoogte gehouden. Helaas was mijn product iets te groot, gratis retour gestuurd en daarvoor winkeltegoed gekregen.

Retour beleid is dat er geen kosten zijn verbonden aan ruilen of winkel tegoed. Geld terug zijn kosten aan verbonden.

Pluspunten

Goede levering. Veel keuze

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne artikelen en goede levertijd

Nvt

Pluspunten

Ruime keus Snelle levering

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.