Goede en snelle service en uitgebreid assortiment!

Goede en snelle service en uitgebreid assortiment

Broken ball

i ordered 2 balls, one of them is nor round and unable to play

Pakket is zoek

Gebruik geen Dhl!!! Dhl is pruts

Vlotte en overzichtelijke site. Contact met Whatsapp verloopt snel en vriendelijk.

Snel en netjes

Duidelijke site, goede producten

Ruime keus, korting, snelle levering

Nooit ontvangen

Mijn pakketje is zomaar terug gestuurd zonder reden. Er is nooit aangebeld, maar ze zijn wel langs mijn huis gereden. Ik heb geen mail ontvangen voor een uitleg, en toen ik klantenservice heb gemaild, hebben ze niet gereageerd.

Heb schoenen gekocht en zaten echt perfect!!!!

Heb schoenen gekocht en zaten echt perfect!!!!

Horrible

I did not receive what I bought. It was not delivered to my place.

Nette prijzen, zeer veel keus

Snelle levering, alleen de pakketdienst kwam niet op de afgesproken dag, maar daar kan volleybalshop niets aan doen.

goede service

prima service en snelle levering zeker aanbevelen!

Goeie service

Besteld volgende dag in huis in stevige verpakking

bestelling snel voor elkaar, 2 dagen later afgeleverd!

Goed werkende website, bestelling snel voor elkaar. Aflevering ook prima; snel en op tijd. Een heel klei puntje: 3 zaken besteld, leek ook in 3 pakketjes te komen, maar zat in 2 pakketjes

snel en veel keuze

een overzichtelijke webshop met leuke acties. Snelle en deftige levering

Kniebeschermers maat xxl besteld en ze zitten top! Ik ben een vrij stevige dame dus moeilijk om de juiste maat te vinden maar deze zitten goed.

Product nooit ontvangen, wel betaald

Zie titel. Goede afhandeling van orders zou de basis moeten zijn van een webshop, maar dit lijkt nergens op.

Snelle en complete levering

Duidelijke website, betrouwbare levering

Prima en snel

volgens verwachting

Goede levering, fijne schoenen

Goede levering, snel en fijne schoenen!

Na 9 dagen nog niet ontvangen

Na 9 dagen nog niet ontvangen

Topproducten voor mooie prijzen. Snelle levering.

Goede afhandeling

In eerste werd mijn bestelling niet geleverd door een fout van DHL. De bestelling ging daardoor weer retour afzender. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling wel ontvangen en Volleybalshop.nl heeft dit verder uitstekend afgehandeld! Door de vervelende overlast heb ik zelfs een korting gekregen wat ik enorm waardeer.

Snelle bezorging en mooie kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden, als ik wat nodig hebt kies ik zeer zeker voor jullie.

Alles is super en snel geleverd

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.