zeer gebruikersvriendelijk

makkelijk in te navigeren: gebruik van filters kom je snel tot een gepaste selectie om uit het groot en veelzijdig assortiment en aanbod van producten.

Bestelling voor verjaardag niet ontvangen

Kado voor verjaardag niet op tijd ontvangen

Een prima afhandeling en goed bestelproces

Fijne website en goede spullen. De levering was ook perfect.

Prima service en snelle levering

Goede prijs, prima service

Makkelijk en snel

Duidelijke website en zeer snelle levering

Bestelling is in goede staat en snel ontvangen.

Alles perfect verlopen.

Super service

Snelle levering en behulpzaam bij verkrijgen van info.

Website werkt niet naar behoren

Tijdens het bestellen werden alle artikelen plotseling uit mijn winkelwagen verwijderd. Hierdoor heb ik tot vier keer toe alles opnieuw moeten opzoeken en moeten toevoegen aan mijn winkelwagen. Ik ben hierdoor zelfs een aantal artikelen uit de sale misgelopen doordat het zo veel tijd heeft gekost. Heel vervelend. Dit probleem had ik voorheen niet met de website.

Ruim assortiment en snelle levering

Er is genoeg keuze in volleybalspullen en daarbij worden de gekochte middelen snel geleverd.

snelle, juiste levering

Snel en goed

Lekker snel het juiste in huis!

Ruime keuze en snelle levering

Ik zocht nieuwe volleybal schoenen. En vanwege de ruime keuze in merk, model én maat, en de snelle levertijd, dik compliment!

Volleybalshop.nl maakt waar wat ze zeggen!

Heel prettig dat zo snel geleverd werd omdat ik ze de volgende dag ook al nodig had!!!

Prettig en snel geleverd.

Prettige website en het product is snel geleverd.

Top service!!

Top service en snel bezorging

snelle verzending zoals beloofd!

Goed!

Snelle levering Goede kwaliteit short

Verlate bezorging door storing

Ik heb er begrip voor dat als een bestelling door externe factoren later bezorgd wordt, maar als de informatie omtrent de verlate bezorging pas in de middag op de afgesproken bezorgdag én nadat ik telefonisch contact heb opgenomen binnenkrijg, heb ik daar wel moeite mee. Des te meer als de klantenservice een duidelijk vooraf geschreven tekst voorleest en daarna geïrriteerd reageert op een wedervraag van mij. Een gemiste kans.

Goed geregeld.

Zending is goed op tijd geleverd. Alles is naar wens verlopen.

Zeer snel geleverd, makkelijk om te bestellen!

Fijne bestel site.

De site is erg overzichtelijk en hebben bijna alles wat je nodig hebt.

Super snelle levering top

Zit heel goed. Alleen niet op 30 graden wassen krijg je pluisjes

Alle beloften waargemaakt

Keurig snel en correct geleverd. Juiste product voor een scherpe prijs. Binnen een dag geleverd.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.