Schoenen passen prima

Schoenen passen prima

Prima zaken doen

Uitgezocht artikel via de webshop uitgezocht en besteld.Conform de info mbt levering prima uitgevoerd.Hulde ,zeker voor herhaling vatbaar en aanbeveling bij mede sportvrienden .Dank daar voor .m vr gr Hans Koelma .

Supersnel

Super snel bezorgd. Goeie kwaliteit

In een woord geweldig

Ik heb vrijdag besteld en de zelfde dag door gestuurd.

De producten waren snel in huis, goed verpakt en ook het retour sturen van een van de producten ging eenvoudig. Fijne shop!

Super snelle levering, goede klantenservice en kwaliteit

Ik ben heel tevreden met de spullen die wij bestellen, wordt altijd super snel geleverd!

Ik heb altijd hetzelfde merk en maat volleybal schoenen. Snelle levering.

Ik had een bestelling gedaan maar had een foute maat aangeklikt. Had een mailtje gestuurd en kreeg snel antwoord en ze zeiden geen probleem veranderen we even! Had de volgende dag alles al in huis! Super snel!

Super snelle levering...

Vlotte bezorging

Zitten wel iets strak voor XL maar genoeg voor waar ik het nodig heb

snelle levering en goede kwaliteit voor een fijne prijs

de dag vantevoren besteld volgende dag duidelijke levertijd alles was netjes aanwezig. en geen schade aan de producten.

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Super snelle levering

Blij met zo’n snelle levering

Volleybal is heel maar smerig.

Ik vraag me dus af of de bal is gebruikt. Levering was supersnel. Dus 3 sterren.

Super snelle levering

Zondagmiddag sportsokken besteld en maandag lagen ze op de mat, top!

Reactie op mijn vragen , snelle verzending , correcte verzending, pakket binnen aangeboden tijd geleverd ! Alles is gewoon perfect gelopen.

Snelle en goede service

Alleen jammer van de verzendkosten. Daardoor durf ik minder risico te nemen in het kopen

Goede kwaliteit

De materialen waren snel geleverd en zijn van goede kwalitieit. De prijzen hebben mij geduwd om bij hen te bestellen.

super

snelle correcte levering

Kreeg een heel goed advies en de bestelling was er snel!

Snelle levering goede kwaliteit

Artikelen werden de volgende dag gelik geleverd. Kwaliteit is perfect, want gerenommeerde merken. De prijs is prima.

Mizuno volleybalsokken

Prima sokken, snel in huis. Alleen erg jammer dat ze niet gratis verzenden. Nu kwam het bovenop het verjaardagkado.

Super goede service en producten

ze leveren hetgeen ze in de afspraak melden en je kunt het zelf afhalen als je dat wilt.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

About Passa Sports

Passa Sports is the name behind well-known sports webshops such as TennisDirect, HockeyDirect, RunningDirect, VoetbalDirect, PadelDirect, and IndoorDirect. With over 375 dedicated employees, we strive every day to provide you with exactly the right gear to help you get the most out of your sport. Our team of passionate specialists understands your needs, offers personalized advice, and always goes the extra mile to deliver ultimate service.