snelle service

correcte afhandeling van de bestellingen en vlotte communicatie bij problemen

Goede snelle levering

Goede producten en snelle levering. Erg tevreden

Snelle service, veel sale! Prima geregeld!

snelle levering, makkelijke retour opties

Mijn bestelde volleybalbroekjes werden snel bezorgd, en het retourneren van producten is erg makkelijk. De site vind ik verder een beetje onoverzichtelijk maar gelukkig is de zoekfunctie duidelijk.

Nvt

Nvt

Prima....

Veel keuze mogelijkheid en goed assortiment

Beloftes niet helemaal waargemaakt

Tijdens het bestellen werd een paar gratis sokken aangeboden, echter zaten deze uiteindelijk niet bij de levering. Levertijd werd niet nageleefd, maar dat lag volgens mij aan PostNL (product zou maandag bezorgd worden, maar werd dinsdag volgens de app, terwijl ik via de app wel een pakketpunt kon kiezen 150 meter verderop waar ik hem wél op maandag kon ophalen?). Buiten dat prima, maar zijn toch twee beloftes die wel op de website geadverteerd staan die niet nageleefd worden. Maar het product deugt wel gewoon gelukkig, plus gratis verzending en nergens goedkoper, dus wel tevreden.

Excellent service

Very fast and good service, nice products and good website. Thanks!

Goed!

Snelle service! En goede levering. De producten kwamen netjes aan.

Meisjes volleyball Shorts niet kwaliteit vs prijs

Meisjes vollybal shorts niet kwalitait datde prijs vereist

Het product wat ik heb gekocht. Zit heel goed.

Duidelijke site

Snelle levering, ... dramatische retournering

* Levering van 6 paar in één dag, .. na passen geretourneerd binnen één dag. * ("Verwerking meestal binnen 5-7 werkdagen na afgifte pakket ..."). * 2 maal telefonisch nagevraagd: "druk-druk, uiterste best, ik hoop, rustig afwachten ... " * terugbetaling pas na 14 dagen!!

Levering binnen 1 dag. Schoenen zitten als gegoten.

Snelle levering en juiste product.

Snelle en correcte levering

Zeer snelle levering!

Heel snelle levering. S’avonds besteld . S’ anderendaags thuis geleverd!

Snel verzonden

Al 2e keer dat mijn bestelling niet in orde is

Bij mijn vorige bestelling waren mijn schoenen veel later dan verwacht. Bij deze bestelling waren de arm sleeves in 2 verschillende maten. 1 arm sleeve maar s, 1 arm sleeve maat l.

Gewoon doorgaan!!

Perfect !!

Slecht!!!!

Ik heb na 2 weken nog altijd mijn schoenen niet!!!

Tevreden

Snelle service , goed assortiment en goede producten.

snel geleverd

Einde van de dag besteld en volgende dag direct geleverd!

Super snel

Mooi spul en supersnel geleverd! Dat noem ik hele goede service

Snel en goed!

Goed en snelle levering!

Fijne schoenen.

Heb top schoenen gekocht. Blij mee. Alleen het zogenaamde kado (sportsokken) niet er bij. Jammer maar helaas. Voor de rest tevreden. Optijd bezorgd. De juiste kwaliteit.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

About Passa Sports

Passa Sports is the name behind well-known sports webshops such as TennisDirect, HockeyDirect, RunningDirect, VoetbalDirect, PadelDirect, and IndoorDirect. With over 375 dedicated employees, we strive every day to provide you with exactly the right gear to help you get the most out of your sport. Our team of passionate specialists understands your needs, offers personalized advice, and always goes the extra mile to deliver ultimate service.