Snelle service en goede producten.

De spullen zijn van goede kwaliteit en pasten onze dochter meteen perfect. Het was een beetje gokken omdat er niet zo veel foto's op de site staan, maar de bestelde producten waren dus in 1 keer goed. De kwaliteit van de producten is ook goed en de levering extreem snel.

Genoeg keuze en goede snelle service

Correct, snel en netjes

Goede service!

Zeer prettige en uitgebreide webshop, goede service en snel bezorgd!

Uitstekend!

snelle levering en producten van topkwaliteit

perfect

snel en goede prijs

Snelle levering en goede prijs.

2 Voetbalpompjes gekocht. Vrijdag besteld en maandag al binnen. En toch spontaan een cadeaubon gekregen omdat dat volgens de webshop zelf te laat was (door start sportseizoen). De prijs was ook nog eens laag vergeleken met andere webshops.

Prima service. Betrouwbare webwinkel met prima kwaliteit spullen.

Goede klantenservice

Op zich prima prijzen, onderscheidend aanbod. Iets hoger dan ergens anders maar de klantenservice maakt heel veel goed. Ook in het weekend goed bereikbaar en snel opgelost.

Zeer goed geholpen

Mooie schoenen en gratis sokken!

Hele fijne en mooie schoenen van goede kwaliteit. De sokken die ik er gratis bij kreeg zijn ook heel fijn, dus daar heb ik er meer van besteld (verkooptrucje heeft gewerkt ;-).

ondanks de drukte toch nog een snelle levering

netjes geleverd. mooie schoenen en fijn dat je geïnformeerd word wanneer er niet aan verwachtingen voldaan kan worden. al met al de schoenen maar 1 dag later ontvangen dan dat ze beloven. daar heb ik totaal geen moeite mee.

Goed bereikbaar, vriendelijk, klantvriendelijk, snelle levering

Geeft goede info over artikelen. Snelle correcte levering. Zeer tevreden!

Snelle levering, goed verpakt

Snel geleverd en goede info over moment van afleveren. Schoenen goed verpakt.

Super ervaring!

Mooie producten en snel verzonden!

Snelle afhandeling

Leveren, liep heel vlot. Jammer genoeg moesten we terugsturen door te kleine maat. Maar snel label ontvangen en kunnen terugsturen.

Goed, snel en duidelijk

Goed, snel en duidelijk

Order ging heel smooth

Zeer snelle service

Super goed!

Schoenen zitten altijd super lekker. Nooit gezeur mee gehad. Komt altijd netjes aan. Ik blijf altijd bij volkeybalshop bestellen. Hele goede service.

Super tevreden en blij :)

Alles kwam perfect, snel en producten zijn echt goed. Ben super tevreden.

Snelle levering!

Dikke prima!

Bestellen simpel en snel ontvangen.

Bestellen simpel en snel ontvangen.

Snelle en nette service en levering

Mijn bestelling voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Verkeerde product ontvangen

Ik heb gewoon totaal andere schoenen ontvangen.

Snel geleverd.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

info@sportshop.com

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.