De levering was zoals afgesproken, helaas was 1 item niet de juiste maat. Na retourzending werd alles heel spoedig afgehandeld, het retourbedrag werd binnen een aantal dagen terug gestort.

Prima, snelle levering en goede schoenen

Goede en snelle afhandeling bij ruilen

Op zondag besteld op maandag al binnen!

Snel nog even sokken bestellen. Op zondag bestelling geplaatst op maandag al geleverd. Super fijne volleybal sokken!

super tevreden en snelle levering

De aankoop dat ik gedaan heb ben zeer tevreden van en binnen 24 u geleverd dus ook die dag gelijk kunnen gebruiken

Bestelling en aflevering gaat snel

Antennehoezen bestelt en dag erna al geleverd. Snelle service. Prima!

Goede snelle service!

Zeer aan te bevelen! Goede snelle service.

Snelle levering volgens bestelling.

Slechte kniebeschermers

Prima en snelle levering maar na een paar trainingen al een gat in een kniebeschermer

Fijne sportkleding goede service

Fyffy

Erg makkelijk

Het was heel makkelijk om te bestellen. Mijn pakketje was netjes de volgende dag bezorgd en de blaadjes die er bij kwamen waren erg leuk voor mensen die er geïnteresseerd in zouden zijn.

Blij van mijn shoes! Maar levering...

Ik ben blij van mijn bestelling maar niet over de levering. De chauffeur (PostNL) heeft de packet voor de deur gezet, heeft opgebeld aan de deur en heeft weggegaan. Als ik niet thuis ben betekent dat iemand in de straat mag mijn packet neemt ! ik heb NIKS aangetekend ! Hij moet wachten dat ik de deur open ! Dat is niet aanvaardbaar en niet professionneel!

Het aanbod van volleybalshop.nl is groot en ook goed geprijsd. Daarnaast leveren ze snel. Erg tevreden!

Goede shop

Mijn schoenen zijn binnen een dag geleverd! Perfect dus.

Snelle levering. Ben erg tevreden over de schoenen.

Wisselende ervaringen bij dit bedrijf

Had eerder al iets bij dit bedrijf besteld en destijds prima geleverd. Tweede keer was ik wat minder te spreken. Meerdere verkeerde producten geleverd gekregen, die heb ik vervolgens weer retour moeten sturen maar werd vervolgens niet goed verwerkt waar ik ook weer zelf achteraan moest gaan, en de nieuwe (oorspronkelijke) levering duurde langer dan beloofd. Kortom, veel fouten gemaakt als bedrijf, maar wel telkens een snelle reactie per mail als ik vroeg naar de stand van zaken, dat verzacht de ergenis. Denk de volgende keer wel dubbel na, maar zou dankzij de communicatie wel weer opnieuw bestellen als dat nodig is.

snelle levering correctr afhandeling

snelle levering correcte afhandeling

Prima!.

Super snelle en correcte levering

Om 21.30 uur besteld en de volgende dag in huis. Alles zat erin wat erin moest zitten. Zelfs gratis sokken die je bij aankoop van een paar schoenen kreeg.

Producten zeer goed antministratie niet zo goed

Goed en mindergoed

Alles perfect geregeld!

Vanaf bestellen tot betalen en uiteindelijk ontvangen super verlopen.

Mooie schoenen, goede service na contact

Goede schoenen, na mailtje ook snel verzonden en geleverd. Los van de overige kleding waar langere levertijd op staat.

heel snelle levering.

Super snel geleverd!

Leuk, bij de bestelling zit een persoonlijk kaartje.

Trage uitlevering en retour

Na een order van voorradige schoenen (dag nadien levering?!) hebben we nog zeker 3 dagen moeten wachten op de levering. Ook onze retourzending van 1 paar schoenen was even zoek, tot we de retourbon konden voorleggen. Vooral verzendingsproblemen wegens de drukte, blijkbaar.

Snel en goede kwaliteit

Veel keus, super snelle levering. Bij retour ook makkelijk en snel het geld terug! Aanrader

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.