perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke webwinkel, producten zijn goed te vinden. Maataanduiding is ook goed. De kniebeschermers passen zeer goed bij mijn zoon. Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed geholpen, duidelijk antwoord op vraag. Leuk kaartje bij pakketje

Kortere wachtrij vragen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit

Snellere service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super snel geleverd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel verzonden.

Keuze in lettertype en kleur als je naam op het artikel wilt. In mijn geval rugtas. Ook zou het goed zijn als je voor het afrekenen nog kan zien hoe de naam erop komt te staan en tevens controle of je geen fout hebt gemaakt. Dit is nu niet te zien.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd en duidelijke website.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Betrouwbaar en snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

betaalbaar

er stond ‘vandaag bestelt, morgen in huis’. dit bleek uiteindelijk ‘voor 22:00 bestelt, morgen in huis’ te zijn. ik verwachtte ze dus de dag na mijn bestelling, maar omdat ik het pakketje om 23:00 besteld had kwam het pas twee dagen later.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en juiste levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ook bij een foutje in de levering, snelle communicatie en het herstellen hiervan ook vlot en zonder gedoe.

Misschien bij een tweede zending vanwege verkeerde levering even vragen of het weer naar het pakketpunt moet als een eerste zending daar is afgeleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering- retour correct en snel verwerkt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Achteraf betalen via Klarna, snelle afwerking na retour

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede site en snelle, accurate bezorging.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering van te voren nog even gebeld over de maat. En heel goed geholpen. De persoonlijke groet op jullie kaartje met smiley vond ik ook erg attent.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte levering. Zéér goede producten !

Een extra korting mag altijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij knie beschermers kan gemakkelijk op maat gezocht worden. Snelle levering.

Het zou handig zijn als ik eerst de maat kan opgeven en dat ik dan alleen maar de knie beschermers grond krijg die in die maat te leveren zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ongelooflijk snelle levering!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling volgens afspraak de volgende dag geleverd

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.