perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Stipte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Retour snel verwerkt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling en snelle terug betaling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site, goede informatie, redelijke prijzen en prompte en correcte levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snellere levering, zelfs met naambestickering Goed op de hoogte gehouden van de levering en daarbij is al het juiste geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, leuk handgeschreven kaartje, netjes verpakt.

Ik kreeg een paar kaartjes erbij voor kortingen/acties van postcode loterij enz. Dat had voor mij niet gehoeven!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik was vergeten mijn kortingscode in te voegen tijdens mijn bestelling. Ik heb de klantenservice gebeld en mijn bestelling werd direct geannuleerd zodat ik nogmaals kon bestellen, deze keer met de kortingscode. Dit was erg prettig, het was meteen geregeld.

Ik heb geen automatische mail ontvangen dat mijn eerste bestelling is geannuleerd. Het zou fijner zijn als dit automatisch ingesteld kon worden zodat je ook zeker weet dat de bestelling niet doorkomt en je binnen een paar werkdagen het geld teruggestort krijgt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima, bestelproces en levering zijn vlot en goed verlopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correct, goed en snel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering alles uit voorraad

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke webshop, artikelnummer staat erbij. Snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering meerdere producten in 1 pakket

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en nette levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed assortiment, goede service via wharsapp

Lay-out is niet mooi, retourproces kan beter

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke mails, retourneren is handig en verschillende betaalwijze werken goed. Veel aanbod en duidelijkheid wat betreft producten.

Onduidelijkheid over wanneer het geld terug wordt gestort bij het betalen met afterpay en het hebben geruild van een pakketje.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goeie prijs kwaliteit

klein assortiment

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie, producten zoals verwacht, goede kortingsacties

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.