Pluspunten

- Snelle levering - Persoonlijk advies, als er naar wordt gevraagd. Snelle reacties. - Persoonlijke benadering middels handgeschreven kaart bij bestelling

Pluspunten

Leuk kaartje bij de bestelling. Snelle levering.

Minder plastic verpakkingen gebruiken

Pluspunten

Snelle levering en vlotte afhandeling van retourartikel

Pluspunten

Snelle levering, goede produkten

Pluspunten

Prima tent!

Pluspunten

Snelle service, zowel wat betreft levering als ook qua terugbetaling

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

* Het retourbeleid is echt erg vervelend, ik snap niet dat er geen retourformulier word meegestuurd of sticker. Ik had kniebeschermers gekocht en die waren veel te groot ik wilde ze terugbrengen maar heb zelf geen printer dus het lukte mij niet dit voor de datum terug te sturen en nieuwe te bestellen in een kleinere maat. Erg zonde nu liggen ze hier ongebruikt en betaald, ga nu naar andere winkel met normaler beleid om te bestellen.

Pluspunten

Snelle en goeie service en goeie kwaliteit spullen!!

Pluspunten

Ik heb zondag iets besteld en het was er maandag al. De schoenen en sokken (die ik er gratis bij kreeg) pasten perfect.

Pluspunten

Lage prijzen en prima assortiment om uit te kiezen.

Duidelijker maken dat jullie gratis leveren in België.

Pluspunten

Een leuke dagactie maakte dat ik wat wilde bestellen voor mijn team. Helaas waren niet genoeg truien beschikbaar, na een belletje met het bedrijf konden de truien nabesteld worden. Snelle levering van de met namen bedrukte truien ook de nabestelling was vlot in huis. Super!

Pluspunten

Prima en snelle levering, veel keuze in artikelen en kwaliteit van de spullen is wel goed maar niet super goed. Prijs/kwaliteit verhouding is wel oké.

De verzendkosten zijn best hoog.

Pluspunten

Levert snel, retoureren gaat ook gemakkelijk en goed. Kwalitatieve producten.

Geen.

Pluspunten

snelle levering, correcte prijs

foute (gratis) sokken geleverd (foute maat) -> doorgegeven aan de zus

Pluspunten

Vlotte service Enkel Post nl belde niet aan bij de buren (ik had deze verwittigd). Ik heb dan een melding gedaan via 'niet thuis' en gevraagd het pakket in een shop na te laten. Maar ze hebben dan zelf in een andere shop nagelaten. Zeer bizar. Maar dit is natuurlijk niet te wijten aan Volleybalshop.nl.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie op mails

Zeer trage levering

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website Niet goed geld terug

Pluspunten

Snelle levering. 1 ding teruggestuurd en het geld stond weer snel op mijn rekening !!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aan de telefoon worden telkens excuses gemaakt en je krijgt er iets bij voor het hele lange wachten (2,5 maand

Als artikelen heel erg lang leverbaar zijn, vermeld dit dan goed op de website of haal het tijdelijk uit het assortiment! Ik ben al 3 maanden op sokken aan het wachten. Waar hebben we het over! Het is erg vervelend als je dingen op tijd probeert te bestellen (ruim 1 maand voor de kerst) je half februari nog niets hebt. En dan gaat het niet alleen over de sokken maar over een sporttas van de vereniging. Die moeten toch gewoon op voorraad liggen. Je zult een wedstrijd shirt bestellen en om die reden niet kunnen spelen. Ik zal voortaan weinig bestellen bij dit bedrijf, maar helaas de spullen van de club kunnen we nergens anders bestellen en zijn we helaas gebonden aan de volleybalshop.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.