Pluspunten

Goed bereikbaar en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Keuze Snelheid Pakket volgen

Pluspunten

Het ging erg snel. Top

Pluspunten

Duidelijke website, leuke deals en snelle levering.

Pluspunten

Bestelling werd snel verzonden door volleybalshop.nl. Helaas heeft het pakket vervolgens 4 dagen bij post.nl gelegen alvorens het pakket bezorgd werd. Wij hebben elke dag iemand voor niets thuis laten zitten om het pakket in ontvangst te nemen.

Betere afstemming met bezorger post.nl. Elke dag (woe-don-vrij-zat) een nieuwe melding ‘zending is gesorteerd met een nieuw tijdstip’. De uiteindelijke bezorgtijd (16.45 uur) week ook bijna 3 uur af met het verwacht bezorgmoment. (12.05 uur-14.05uur).

Pluspunten

snelle levering bij vragen snel beantwoord

Pluspunten

Hele snelle verzending en mooie producten

Pluspunten

Lekker snel Kwaliteit is prima

Pluspunten

Op de website lees je vandaag besteld morgen in huis. Helaas dat duurt later 5 tot 10 werkdagen.

Pluspunten

Kwalitatitatieve producten, korrekte prijzen, snelle levering

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heb tot 2 keer toe het verkeerde vollebalbroekje van Adidas ontvangen, terwijl ik wel het goede bestelnummer had ingevuld.

Pluspunten

Snelheid is echt super

Was bij sommige artikelen pas duidelijk als je de maat aanklikt of die op voorraad is of dat er een levertijd op zit. Misschien bij voorbaat aangeven welke maat op voorraad is

Pluspunten

Goed geholpen, nette levering.

De levertijd is vrij lang, ondanks dat het product wel op voorraad was.

Duidelijkere omschrijving artikelmogelijkheden

Pluspunten

Goede kwaliteit en leerzaam

Ik ben er nog maar een keer geweest dus dat is moeilijk te zeggen

Pluspunten

Snelle levering, gelijk alles wat ik had besteld in goede orde ontvangen

Pluspunten

Snelle levering, makkelijke retourzending bij bvb foutieve maat.

Pluspunten

Goede product omschrijving en snelle levering.

Pluspunten

Ik vond vrijwel direct wat ik zocht. Heerlijk om vanaf het bankstel hier te winkelen. Goed assortiment en concurrerende prijzen

Een van de bestelde items had een opgegeven bezorgtijd van 3 tot 5 dagen. Blijkbaar was het niet op voorraad. Later bleek dat de bezorgtijd nog langer was. Kan gebeuren. Maar wat dan wel vreselijk irritant is, is dat de rest van de bestelling (dat wel direct leverbaar was) wordt vastgehouden totdat de gehele bestelling gereed is voor verzending. Ik zou adviseren om in zulke gevallen alle goederen die te leveren zijn ook daadwerkelijk te laten bezorgen. Het item dat dan later beschikbaar komt, kan dan achteraf nog worden opgestuurd. Hiermee kom je de klant enorm tegemoet maar bezorg je jouw bedrijf enige administratieve rompslomp. Je moet zelf maar afwegen wat op de lange termijn zwaarder weegt......

Pluspunten

Snelle levering. Maten komen overeen met werkelijkheid. Goede service

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.