Pluspunten

Goede service. Bij bestelling van twee producten werd de verzending uitgesteld omdat een product nog niet te leveren was. Gereageerd dat ik t andere product snel nodig had, werd t alsnog gepost en kreeg ik dat product de volgende dag binnen. Toen bleek dat de tweede verzending werd uitgesteld omdat de schoenen nog niet geleverd konden worden door de leverancier, kregen wij een set sportsokken erbij geleverd voor t ongemak.

Pluspunten

Pluspunten

- snelle levering - veel keus - duidelijke foto's en tekst

Pluspunten

Snelle levering goede acties goede snelle service

Pluspunten

Snelle levering, prima kwaliteit. Prima retourzending!

Pluspunten

Goede en snelle levering en vaak leuke aanbiedingen

Pluspunten

Snelle levering, goede producten!

Pluspunten

Vlugge en correcte levering, TOP!!!

Pluspunten

Ruim assortiment, Goede informatie over de bestelling.

geen

Pluspunten

Snelle levering en veel op voorraad.

Pluspunten

Goede compressiekousen, zeer tevreden. Vlugge levering

Alles oké

Pluspunten

- Chaussures de volley disponibles en avant-première (avant toute annonce officielle de Asics) - Prix intéressant (5 à 10 euros moins cher que dans le commerce) - Rapidité d'envoi (commande faite à 18h, colis reçu le lendemain avant 16h) - Volleybalschoenen beschikbaar in preview (voor een officiële aankondiging van Asics) - Interessante prijs (5 tot 10 euro goedkoper dan in de handel) - Snelheid van verzending (bestelling gemaakt om 18u, pakket ontvangen de volgende dag vóór 16u)

- Faire des versions francophone et anglaise du site internet - Maak Engelse en Franse versies van de website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk op de site. Behandeling gaat snel.

Communicatie met DHL. 2x niet thuis terwijl er zeker 20 volwassenen rondliepen in de school. Collega’s van de beste meneer “konden het niet vinden”, waardoor mijn pakket 5 dagen later aankwam. Hetzelfde pakket terugsturen vind ik ook een crime. De mensen van de parcelshop vinden dat ik een retoursticker moet printen, terwijl duidelijk in het stappenplan staat dat de medewerker het in orde maakt. Ik vind de werking van DHL maar verschrikkelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel en goede sport producten

voorraad beheer

Pluspunten

Snelheid Duidelijke website

Pluspunten

fast service and delivery

more complete products, such as professional teams jersey such as, zenit kazan, azimut modena, lube civitanova.

Pluspunten

Goede service + kwaliteit

Bepaalde stukken hebben een zeer lange wachttermijn maar je wordt er op voorhand over ingelicht

Pluspunten

Snel en correct en erg klantvriendelijk

Pluspunten

Oplossend en meedenkend, toen bleek dat ik op de oude site aan het kijken was. Medewerkster was zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Pluspunten

Super snelle levering en heel goed geholpen met een speciaal verzoek! Zo konden we al onze jeugdleden blij maken met een supergave bidon en snel beachvolleyballen.

Pluspunten

Snelle levering, snelle afhandeling retouren

Pluspunten

Snel ontvangen

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH

About PassaSports

PassaSports is the sports specialist. We specialise in 8 sports: football, hockey, tennis, volleyball, running, basketball, handball and padel. You will find our complete range in the webshop, and a selection in one of our stores. Whether you are training for a marathon, have just started padel, or have been playing football for years: at PassaSports we have everything you need to push your limits. We know what works and what really makes a difference on the pitch, on the court or in the hall. From padel rackets for beginners to hockey sticks for pros. And everything you need to break your own record. Because that's exactly what we promise every athlete: BEAT YOUR BEST.