Pluspunten

Levering van bestelde production geheel volgens planning op de site (levering op de dag na bestelling).

Pluspunten

Snelle levering van kwalitatief goede producten

Productomschrijving zou wat uitgebreider mogen. De breedte van de volleybalschoenen zouden indien mogelijk ook vermeld kunnen worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze

Eerder laten weten of het product daadwerkelijk kan geleverd worden binnen 1 dag.

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze!

Pluspunten

Bestelling en levering zeer voorspoedig en snel, vanavond het eerste bal contact !! We gaan het zien en beleven!

Bij het bestellen kan de snelheid van de Side worden verbeterd!!

Pluspunten

Snelle levering. Goed geholpen via de klantenservice.

Wat meer product specificaties..

Pluspunten

Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere bestel procedure, nette levering

Pluspunten

Goede producten, goede leveringen, uitstekende service. Ook hele fijne aanbiedingen, vooral de dinsdagaanbiedingen zijn aantrekkelijk. Nog nooit problemen gehad met dit bedrijf.

Het zou fijn zijn, en qua marketing ook wel sterk omdat het steeds vaker gebeurd bij online winkels, als de verzendkosten volledig verdwijnen. Nu betaal je bij aankoop van een betaald bedrag geen verzendkosten meer. Maar kleine dingen koop je denk ik ook sneller als je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Pluspunten

I think this is one of the best Volleyball online shops I have encountered. I can find absolutely everything for the sport.

Adding Live Chat would be a lot faster since now it usually takes about a half to a full day to receive a response and I know it is faster with a live chat system or maybe just add a link to Facebook, so people can message you there. Still, the responses I have received by e-mail were good so it's not something to give you less score for.

Pluspunten

Levering is snel! Alles netjes verpakt en ik kreeg zelfs nog een cadeautje! Niet alleen mijn volleybalsokken die ik besteld had zaten in het pakketje, maar ook nog een paar extra volleybalshop.nl-promotie-sokken! Altijd leuk!

Pluspunten

Prima geregeld, snel en netjes bezorgd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Shirt te klein dus geretourneerd en binnen 3 dagen een nieuwe (in juiste maat) ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering, goed product

Jammer dat het pakketje niet bij een DHL-punt in de buurt geleverd kan worden. Dat heeft zeker mijn voordeel, omdat ik weinig thuis ben.

Pluspunten

Snelle verzending Goede productinformatie

Informatie over de verzenddatum klopte niet. Deze stond op 1 feb, maar ik heb het eerder gekregen. Niet zo'n erg probleem, maar aangezien ik zou verhuizen heb ik het om deze reden op een ander adres laten bezorgen, wat dus achteraf niet nodig was geweest.

Pluspunten

Laatst voor de 3de keer iets besteld bij dit bedrijf. Jammer genoeg was een sportsok kapot gegaan, maar dat was voor dit bedrijf geen probleem, dat hebben ze heel netjes opgelost! Heel makkelijk retourneren of ruilen, nooit een probleem gehad. Petje af!

Avis sur Kiyoh