Vollebalchoenen van goede kwaliteit, snelle levering binnen 24 uur. Ik ben zo tevreden
Super duidelijke website en geweldige service! Bestellen gaat gemakkelijk en de levering is super snel. De volgende dag al in huis. Zeker een aanrader!
Bedankt voor je positieve beoordeling. Wat leuk te horen dat je onze website aanbeveelt! Wat fijn dat je pakketje de volgende dag bij je is bezorgd. We werken er iedere dag hard aan de bestellingen zo snel mogelijk te versturen. We wensen je veel plezier toe met je aankoop en hopelijk zien we je snel weer terug.
Keurige prijs en hele snelle levering
Webshop overzichtelijk en het bestelde was lekker snel in huis.
Wat fijn dat op onze website prettig en overzichtelijk kunt winkelen. We werken er iedere dag hard aan om de website te verbeteren, en het voor onze klanten zo prettig mogelijk te maken om te winkelen op onze website, super te horen dat je dit dan ook zo ervaart. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
De levering laat lang op zich wachten
Beste Gerjan, Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie. Je geeft in je beoordeling aan dat je het artikel nog niet hebt ontvangen. Ik zie terug in het systeem dat wij de bestelling op 15-01 hebben verzonden en overhandigd aan DHL, maar dat DHL helaas het pakket nog niet heeft ontvangen en/of verwerkt. Normaliter wordt het pakket binnen drie werkdagen verder verwerkt bij DHL en geleverd bij de klant, maar helaas is in jouw geval het pakket nog niet aangekomen. We hebben daarom een nieuwe zending voor je aangemaakt en deze is volgens de track en trace afgelopen dinsdag bij je bezorgd. We wensen je veel sportplezier toe met de sleeves!
Snelle en correcte levering.
Ik heb 2 paar schoenen besteld en dus het paar wat te klein is, retour gestuurd. Bij DHL weer problemen (wat is dat toch een kl... organisatie), maar Volleybalshop.nl wat super goed bereikbaar via WhatsApp (echt heel fijn, direct contact en super snel!!!) en de medewerk(st)er heeft direct alles in orde gemaakt, geen gezeur! Zij gaan het verder oplossen met DHL en ik heb mijn geld al terug. Dat is nog eens services, zie je niet vaak! Chapeau! Nogmaals dankjewel. Namens Nova, Marcel
Al onze volleybal spullen bestellen we bij deze winkel, altijd naar tevredenheid
Snelle en correcte levering
Vorige week bestelling geplaatst die dezelfde dag verstuurd zou worden. Een dag later mail ontvangen dat het langer duurt. Ik heb gemaild dat ik de levering toch echt met twee dagen nodig heb. Mail terug ontvangen dat ze zouden gaan versturen. Dag later weer exact dezelfde eerste eerste mail ontvangen dat het langer duurt. Niet op orde daar!!
Beste Arjan, Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie. Helaas was het op het moment dat je bestelde het erg druk in ons magazijn, waardoor de bestelling een dagje later is verzonden. Onze excuses hiervoor. We snappen uiteraard dat je het pakketje nodig had, daarom is het natuurlijk nog vervelender dat het pakket daarna nog een vertraging heeft opgelopen. Helaas kan ik niet terugzien waarom het pakket vertraagd is, maar we zullen dit zeker intern even uitzoeken. Uiteindelijk is het pakket geleverd. We begrijpen uiteraard dat het pakket te laat is geleverd en daarom mag je de bestelling kosteloos naar ons retour sturen. We zullen het proces intern goed bekijken en verbeteren, zodat in de toekomst de bestellingen niet meer verlaat verstuurd worden. Excuses voor het ongemak.
Perfect schoenen snel geleverd voor volleyballende dochter
Op de website is het product makkelijk te vinden door middel van de zoekfunctie. Besteld en zoals werd aangegeven dat de volgende dag in huis en dat tijdens de de drukte van de feestdagen.
Bij het bestellen van een kledingset werd alleen een shirt geleverd. Bij navraag bleek ik alleen een shirt te hebben besteld, maar nergens stond dit aangegeven. Na meerdere berichten en navraag een kleine oplossing geboden, maar niet afdoende.
Goedemorgen, Wat vervelend dat het niet duidelijk voor je was dat je in eerste instantie alleen het shirt hebt besteld. Het klopt dat het artikel als set op de website staat, je kunt alleen de broek niet toevoegen aan het winkelmandje, dit is een foutje op de website en wordt zo snel mogelijk gecorrigeerd. In de check-out, bij je betaling en in je orderbevestiging staat dat je alleen het shirt hebt besteld en betaald. Nadat je contact met ons hebt opgenomen, hebben we je dan ook aangeboden om de broek en nog los bij te bestellen, zonder extra kosten te betalen. Hiervoor hebben we je een code toegestuurd zodat je niet nogmaals voor de verzendkosten hoeft te betalen. Je hebt dan ook nu de gehele set in huis. We begrijpen dat het vervelend is dat dit niet in 1 keer is geleverd. We horen graag van je terug hoe we dit in het vervolg beter voor je kunnen oplossen, dan dat we nu hebben gedaan.
Bestellen ging goed en er was een snelle levering
Zeer snelle levering. Schoenen van het merk dat ik graag wilde hebben vielen toch wat kleiner uit en heb ik retour gestuurd. Vandaag , 8 dagen na retourzending, bericht van creditering ontvangen .
Zie bovenstaande opmerking
Bestel er al jaren en gaat altijd vlekkeloos
Gewenste kniebeschermers waren niet op voorraad, maat M. In overleg maat S besteld op 7 november als cadeau voor 6 december. Pasten niet. Maat M nog steeds niet op voorraad. Retour sturen gaat niet want de verlengde retour termijn is vanaf 15 november geldig. Bellen met de klantenservice levert niks op. Op 7 november gold er nog een retouroeriode van 2 weken. Prima, maar mij zijn ze kwijt. Ik ga voortaan naar een stenen winkel. Daar kun je vaak in overleg de retourperiode verlengen.
Beste Myriame, Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie. Wat vervelend dat de maat van de kniebeschermers niet juist is voor je. Helaas is het zo dat we inderdaad een retourtermijn van 14 dagen hanteren. Bestellingen geplaatst vanaf 15-11 hebben vanwege de feestdagen een langer retourtermijn. Je geeft aan dat je contact met onze klantenservice via de telefoon hebt gehad, kun je me aangeven met welk telefoonnummer je met ons contact hebt gezocht en wanneer dit ongeveer is geweest. Ik kan op basis van de gegevens die ik van je heb helaas geen contactgegevens terugvinden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we als klantenservice niet bereikbaar zijn voor onze klanten. We zullen dit dan ook intern verder uitzoeken! Ik zie dat de maat M van de Erima Volleybal Kniebeschermer weer op voorraad is en deze zou je dan ook eventueel kunnen bestellen mocht je dit wensen. Mochten er nog verdere vragen zijn, horen we dit natuurlijk graag!
De sleeves zijn top voor het duiken over gymzaal vloeren. De sleeves bieden genoeg bescherming en heeft een fijne dikte en lengte.
Veel keuze online en goede shipping.
Zeker goed
Als het goed loopt is het prima. Nu meegemaakt dat mijn pakketje zoek is geraakt en ho maar dat Passa Sport je dan helpt. Er is nergens een telefoonnummer te vinden op de website en ze reageren simpelweg niet meer op mails. Geen pakketje en wel mijn geld kwijt en nul communicatie over hoe nu verder. Klantenservice at its finest..
Beste Merel, Dankjewel voor het achterlaten van je beoordeling. We vinden het vervelend dat je onze klantenservice niet goed vindt. In je beoordeling geef je aan dat het pakket zoek is geraakt en dat onze klantenservice niet is te bereiken. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de klantenservice niet is te bereiken. We zullen deze feedback ook zeker doorzetten zodat dit meegenomen wordt in de aanpassing. Veder is het uiteraard vervelend dat jouw pakketje zoek is geraakt. Ik ben even op onderzoek uitgegaan en heb helaas vervelend nieuws. We hebben na aanleiding van het contact een onderzoek gestart bij de vervoerder, omdat je aangaf dat je pakketkluis leeg was. Helaas gaf de track en trace link daarna nog verschillende updates aan en wisten we niet wat er met het pakket gebeurden. Uiteindelijk is je pakket retour afzender verzonden en vervolgens terugbetaald. De reden dat het pakket retour afzender wordt gestuurd kan een foutief adres, een sorteerfout of een foutieve barcode zijn. Wanneer een pakket retour afzender wordt gestuurd, wordt deze geplaatst in een kar met alle pakketten die aan ons geadresseerd zijn. Hierdoor kan het zijn dat onze retourafdeling niet opmerkt dat het een pakket nooit bij jou als klant is geleverd. Als gevolg daarvan verwerkt de retourafdeling het pakket als een retourzending en betalen ze het pakket terug. De bestelling is helaas volledig retour verwerkt en doordat het is terugbetaald kan ik het pakket niet opnieuw naar je verzenden. De terugbetaling is binnen drie werkdagen zichtbaar op de rekening waarmee je de bestelling hebt betaald. Mocht je nog vragen hebben, horen we dit uiteraard graag!
Supersnel en goed afgehandelde levering van een sportbroekje
14 Gantelstraat
Waalwijk 5145 PH
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.