Ik had een bestelling gedaan maar had een foute maat aangeklikt. Had een mailtje gestuurd en kreeg snel antwoord en ze zeiden geen probleem veranderen we even! Had de volgende dag alles al in huis! Super snel!

Super snelle levering...

Vlotte bezorging

Zitten wel iets strak voor XL maar genoeg voor waar ik het nodig heb

snelle levering en goede kwaliteit voor een fijne prijs

de dag vantevoren besteld volgende dag duidelijke levertijd alles was netjes aanwezig. en geen schade aan de producten.

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Super snelle levering

Blij met zo’n snelle levering

Volleybal is heel maar smerig.

Ik vraag me dus af of de bal is gebruikt. Levering was supersnel. Dus 3 sterren.

Super snelle levering

Zondagmiddag sportsokken besteld en maandag lagen ze op de mat, top!

Reactie op mijn vragen , snelle verzending , correcte verzending, pakket binnen aangeboden tijd geleverd ! Alles is gewoon perfect gelopen.

Snelle en goede service

Alleen jammer van de verzendkosten. Daardoor durf ik minder risico te nemen in het kopen

Goede kwaliteit

De materialen waren snel geleverd en zijn van goede kwalitieit. De prijzen hebben mij geduwd om bij hen te bestellen.

super

snelle correcte levering

Kreeg een heel goed advies en de bestelling was er snel!

Snelle levering goede kwaliteit

Artikelen werden de volgende dag gelik geleverd. Kwaliteit is perfect, want gerenommeerde merken. De prijs is prima.

Mizuno volleybalsokken

Prima sokken, snel in huis. Alleen erg jammer dat ze niet gratis verzenden. Nu kwam het bovenop het verjaardagkado.

Super goede service en producten

ze leveren hetgeen ze in de afspraak melden en je kunt het zelf afhalen als je dat wilt.

Super service!

Snelle levering, verzorgde service, uitstekende opvolging. Geweldig!!!

Handiger om een retour stikker in het pakket te stoppen. Makkelijker voor retour verzendingen.

Korte levertijd

Graag zou ik bij meer te bestellen artikelen in dezelfde maat wat betere uitleg zien. Als ik bijvoorbeeld 9 broekjes wil hebben zelfde merk en kleur echter diverse maten loop ik vast op jullie site!

Snelle levering. Foto komt overeen met de werkelijkheid.

Correcte en supersonisch snelle levering!!!

Minder dan een uur nadat ik de bestelling plaatste kreeg ik reeds bericht dat mijn pakket verzonden was. De volgende dag werd het aan de deur geleverd.

Goede shop

Mooie spullen en goede prijs

Doen wat ze beloven

Duidelijke website en snelle levering. Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld. Omruilen was geen probleem. Een tevreden klant.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH