Snelle levering en alles in orde!

Goede service, bestelling volledig en daags nadien geleverd! Top!

Snel en correct

niets aan toe te voegen

Snelle correcte levering

Ruime keuze

Geleverd zoals verwacht

Geleverd zoals verwacht.

Snel alles geleverd voor een prima prijs

Snel alles geleverd voor een prima prijs en ruim assortiment.

Perfecte levering

Duidelijk website en levering zoals gevraagd

Voldoet aan verwachting

Schoenen besteld en geleverd op beloofde moment. Verder ook mooi prijsje

Teleurgesteld

Ik bestel een maat M, op mijn factuur staat er ook een maat M en ze leveren mij een S dat ik moet terug sturen. Daar gaat mijn Kerstcadeau!!

Snelle levering / klantvriendelijk

Na de snelle levering zagen we dat het toch niet de correcte maat was van kniebeschermers. (onze fout, we zijn een ander merk gewend) We hebben de kniebeschermers heel gemakkelijk kunnen wisselen.

Zeer snelle levering!

Zeer vlotte verkoop. Het enige minpunt is de verzending via post.nl Dit ging alles behalve vlot. Maar zeker tevreden over Volleyshop!

Duidelijke site en snelle levering

Van de 2 ballen is er 1 lek sinds de aankoop

Dag ik heb de ballen meteen meegenomen naar Burkina Faso waar ik n beachcommunity opzet. Bij aankomst/ eerste x pompen bleek een van de 2 ballen lek. We hadden ons erg verheugd op 2 nieuwe ballen; de huidige zijn totaal niet meer rond maar eivormig. Kan ik n nieuwe bal toegezonden krijgen op Zeekant 46a 2586 ab den haag aub?

Snelle levering en prima spullen

Het product dat ik zocht was bij andere websites niet leverbaar of ha een lange levertijd, maar volleybalshop.nl kon het uit voorraad leveren zodat ik het de volgende dag in huis had. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

ALL OK

Snelle levering, alles in orde

Voor het eerste keer goed snel en goeie prijs

Leuke en handige spullen

Leuke en handige spullen

snelle levering, hoge verzendkosten

De levering was snel. Alleen zijn de verzendkosten voor zo'n klein pakketje wel erg hoog. Bij de meeste bedrijven hoef je geen verzendkosten te betalen.

Goede en snelle service

Correct, kwaliteit en snel! Heel tevreden!

De maat was niet goed

Snelle bezorging. Dat wel. Volgende dag 25 november bij post.nl afgeleverd voor retour. Nog geen bevestiging ontvangen dat ze het pakket met 2 paar schoenen hebben ontvangen. En wanneer ze het geld terug storten

snelle levering en goed product

Op zaterdag besteld, op zondag bezorgd. Kan niet sneller

snelle, nette en correcte levering!

snelle, nette en correcte levering!

Komen hun afspraken na voor goede prijs!

Komen hun afspraken na. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Slechte kwaliteit

Na 1 x dragen al een gat in de sok. Wel prima en snelle levering.

14 Gantelstraat

Waalwijk 5145 PH