Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Prima producten
VerbeterpuntenVerzending duurt soms lang. Het zou prettig zijn als hier over gecommuniceerd werd. Bv: uw bestelling wordt over x dagen ongeveer verwacht. En een mail wanneer de zending verstuurd wordt.
Beste Suzan, Bedankt voor je beoordeling. De communicatie rondom een bestelling is iets wat voor ons zeer belangrijk is en gewoon perfect moet zijn. Daarom balen we er ook van dat dit bij jou niet goed gegaan is. Ik leg deze gemaakte fout bij onze klantenservice neer en zal ervoor zorgen dat dit in het vervolg wel goed gaat. Uiteraard ook onze excuses voor de onduidelijkheid rondom je order. Groeten, Albert
Pluspunten
Mooie shop. Veel keus en mooie prijzen
Pluspunten
Leuk een pakje strooigoed bij mijn bestelling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Volleybalshop heeft een ruime keus in artikelen op het gebied van volleybal, iets wat ik mis in vele sportwinkels. De website van Volleybalshop vind ik overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik had om 21:45 uur bij Volleybalshop.nl sportschoenen besteld en de volgende dag al om 12:00 uur in huis. Ze maken hun belofte dus zeker waar. Het retourneren van een bestelling is eenvoudig bij een DHL Parcelshop. Volleybalshop stort het bedrag vervolgens keurig terug.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Gespecialiseerd in volleybal. Ook keuze in grote maten.
Pluspunten
Veel keuze van verschillende schoenen en merken.
VerbeterpuntenAs je besteld zeggen wanneer het ongeveer gaat toekomen, zeker als het in het buitenland is in plaats van de dag nadien.
Pluspunten
Snelle levering en ruim assortiment.
VerbeterpuntenEr is alleen een mogelijkheid om te retourneren en niet om direct te ruilen. Je moet zelf een nieuwe order plaatsen als je iets wilt ruilen, dit zou handiger kunnen. Bijvoorbeeld door aan te laten geven door de klant op een formulier wat ze willen in ruil van hun eerder gekochte product en dit direct voor ze regelen, zonder dubbele verzendkosten.
Beste Anja, Bedankt voor je beoordeling. Direct ruilen door middel van een formulier is bij ons inderdaad niet mogelijk. Na het retour sturen van je product krijg je van ons direct je geld terug om zelf een nieuw product of maat/kleur te kunnen bestellen. Mocht je toch willen ruilen dan is het verstandig om in het vervolg even een mail te sturen naar [email protected] zodat onze klantenservice je hierbij kan helpen. Groeten, Albert
Veel problemen met (oa het drukken van artikelen in) de verenigingsshop!!
Beste Frank, Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je niet tevreden bent met onze te bedrukken producten. Ik heb het direct nagekeken. Helaas is er een product geleverd met een verkeerde bedrukking. Van mijn collega heb je alreeds te horen gekregen dat dit product retour mag komen en je direct het juist bedrukte product opgestuurd krijgt. Hopelijk ben je tevreden met deze snelle manier van handelen bij de door ons gemaakte fout. Groeten, Albert
Pluspunten
keurig nette levering ; tijdig bericht over verzending
VerbeterpuntenBetere voorraadcontrole zou prettig zijn ; bij nagenoeg alle bestellingen was er een artikel niet meer leverbaar. Wordt wel netjes opgelost door geen verzendkosten te rekenen bij een volgende bestelling maar wat je graag wil is niet meer leverbaar.
Beste Simon, Bedankt voor je beoordeling. Ik zie dat je twee bestellingen hebt geplaatst en dat bij beide bestellingen één artikel niet meer leverbaar was. Dit is uiteraard heel erg vervelend. Het kan voorkomen dat een leverancier een product niet meer op voorraad heeft en wij hier pas achter komen als een klant het in een order plaatst. Onze excuses voor deze onduidelijkheid. Groeten, Albert
Pluspunten
VerbeterpuntenDat kopers kunnen selecteren wanneer zij ongeveer het pakket geleverd willen hebben. Ik neem aan dat veel mensen werken overdag. Ook had ik een schoen die waarschijnlijk al gedragen was.. Daar was het profiel namelijk al niet meer oranje van.. Helaas..
Beste Mandy, Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je niet tevreden bent met onze leveringsservice en de kwaliteit van onze producten. Helaas is het bij DHL niet mogelijk om een aflevertijdvak te selecteren. Ik snap dat dit vervelend kan zijn. Wel is het mogelijk om een DHL afhaalpunt te kiezen. Wanneer je dit doet wordt het daar overdag afgegeven en kun je het snel en eenvoudig na je werk ophalen. Dit zou een optie kunnen zijn. En wat betreft de ontvangen schoenen. Wij leveren uiteraard alleen nieuwe nog niet gedragen producten. Dit is dus waarschijnlijk een grove fout. Het is verstandig om even een mail te sturen naar [email protected] en daar deze fout voor te leggen. Groeten, Albert
Pluspunten
Snelle levering, gemakkelijk te vinden en goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke omschrijving op de website
VerbeterpuntenMaatvoering nog beter omschrijven. de eerste was achteraf toch te klein.
Beste, Bedankt voor je beoordeling. Van welk product zou je de maatvoering beter omschreven willen hebben? Als je dit kunt laten weten door een mail te sturen naar [email protected] dan kunnen wij ervoor zorgen dat hier direct naar gekeken wordt. Ik hoor het graag van je. Alvast bedankt.
Pluspunten
Snelle levering.. Keurige snelle reactie op mijn kleine probleempje.
Beste Arjan, Bedankt voor je beoordeling. Het is niet correct dat wij niet de volledige aankoopprijs retourneren. Dit is een interne fout en direct opgelost. Mijn collega heeft zojuist een creditnota gemaakt en het bedrag wordt vandaag/morgen nog op je rekening teruggestort. Onze excuses voor deze fout en dit zal niet meer voorkomen. Groeten, Albert
Pluspunten
Snelle bezorging, goede producten
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle en goede sevice
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ruime keuze goede service goede producten
Verbeterpuntenmis in shirts meer keuze voor grote maten matentabel duidelijk
Beste, Bedankt voor je beoordeling. Uiteraard horen we graag van je bij welke shirts je de keuze voor grotere maten mist. Als je dit ons wilt laten weten door een mail te sturen naar [email protected] dan kunnen we hier direct achteraan gaan. Ik zie de mail tegemoet. Alvast bedankt.
Pluspunten
Snelle levering Ruim aanbod
VerbeterpuntenSneller de retourkosten terugstorten, is namelijk nog steeds niet gebeurd bij mij terwijl ik het al een week geleden heb verstuurd.
Pluspunten
Snelle verzending, goede prijzen
VerbeterpuntenHoge verzendkosten!
Pluspunten
Het produkt was bijna nergens meer te verkrijgen en gelukkig hier wel voor een goede prijs
Verbeterpuntenhet produkt zou de volgende dag worden bezorgd, dit was helaas niet het geval. Ook kreeg ik geen mail met uitleg of een track en tracecode. Vrijdag besteld, zou betekenen zaterdag in huis, echter dinsdag werd het produkt aangeboden en was ik niet thuis, omdat ik niet wist wanneer het werd aangeboden.
Beste Diana, Bedankt voor je beoordeling. Ik heb zojuist het verzend- en afleverproces even nagekeken. Helaas is het product een dag langer bij ons blijven liggen, overduidelijk onze fout dus. Onze excuses hiervoor. Daarna is het zowel op 15 als op 16 november bij je aangeboden, maar helaas was er toen niemand thuis. Vervolgens is het op 17 november om 18.10 uur bij je bezorgd. Zo te lezen is er iets niet goed gegaan met het versturen van de bevestigingsmail met daarin de track & trace code. Ik ga hier een melding van maken en uitzoeken hoe dit fout heeft kunnen gaan. Nogmaals onze excuses voor de verlate levering en de onduidelijke communicatie. Groeten, Albert
Pluspunten
Geen idee
VerbeterpuntenVolleybalsokken al na 1 keer gebruik rafelig. Na hierover gemaild te hebben kreeg ik als reactie beoordeling in te vullen. Vreemd om zo met klachten om te gaan......
Beste Sasja, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Ik heb direct bij de customer service navraag gedaan en zij hebben je zojuist een mail gestuurd. Uiteraard krijg je van ons een nieuw paar sokken, want na 1 keer gebruiken horen ze niet te gaan rafelen. Onze excuses voor het niet eerder beantwoorden van je mail. Groeten, Albert
Pluspunten
ik had de bestelling snel in huis
Pluspunten
Schoenen die ik bestelde zijn top. Nu twee keer mee gespeeld, maar gewoon topschoenen. We geluk gehad dat ik precies in één keer de juiste maat bestelde, maar goed. Het zijn Mizuno Wave Bolt 4 mid. Mijn aanval gaat als nooit tevoren ;)
VerbeterpuntenEen klein aandachtspuntje: als je verwachtingen schept, moet je ze eigenlijk ook waarmaken. De schoenen zouden binnen één dag geleverd worden want ze waren voor 21:00 besteld. Dat werden twee dagen. Maar goed, ik ben de beroerste niet, dus ik klaag er niet over. Zie het maar als een tip.
Beste Albert, Bedankt voor je beoordeling. We hebben dit uiteraard direct even voor je uitgezocht. De bestelling is bij ons op 8 november keurig op tijd binnen gekomen en dezelfde dag door DHL opgehaald. Daarna is het een dag op het sorteercentrum blijven liggen en pas op 10 november daar de deur uit gegaan. Ik heb hierover direct een melding gemaakt bij DHL en zal verder uitzoeken waarom jouw order hier een dag extra heeft doorgebracht. Onze excuses voor de vertraging in de bezorging.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire