Pluspunten

Top! Goeie levering, goeie producten!

Pluspunten

snelle levering en afwikkeling order

nog geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede bezorging

Het bestelde product leek mij niet geschikt voor volleybal (kniekussens) en zal ik daarom retourneren. Ook de maten die op de website stonden kwamen niet overeen met de werkelijkheid, ondanks dat eruit kwam dat ik een L nodig had, zakte het product bij uitproberen af.

Pluspunten

snelle levering, goede producten

Pluspunten

prima prijzen

alleen nog webwinkel, niet snel meer even langs om te passen

Pluspunten

Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering

Pluspunten

Veel keuze en kwaliteit

Meer op de hoogte houden van de status van de bestelling

Pluspunten

Snelle levering en retour wordt goed verwerkt.

Pluspunten

Snel geleverd, goede aanbiedingen.

Pluspunten

Snel en goed geleverd. En ik kreeg zelfs gratis sportsokken erbij!

Iets meer keuze in aanbod en maten en iets meer visuele opties. Op het plaatje leken mn schoenen eigenlijk heel lelijk, maar ook omdat er maar 1 onduidelijk plaatje stond.

Pluspunten

correct snel

Kan voor veel producten iets goedkoper dan op andere sites

Pluspunten

kwaliteit is prima!

lange levertijd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op tijd geleverd

Misschien aangeven of de shirts klein, groot of normaal uitvallen. T'shirt met opdruk besteld in maat M, wat normaal altijd past. Nu veeel te klein. Kan dus niet geruild ivm opdruk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Goeie levering en service

Als er staat: Vandaag Besteld, Morgen in huis! Verwacht ik als ik iets om 23;00 uur bestel dat het ook de volgende dag in huis is. Misschien handig om dat even aan te passen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

prijs

Afgeprijsde artikels zijn niet in perfecte staat.

Meer asortiment

Pluspunten

Snelheid van de leveringen. Regelmatige promotie.

Pluspunten

Prijs kwaliteit zeker ok, zeer breed gamma

Als je een bestelling plaatst en er is iets niet op voorwaarde moet je ook wachten op de rest wat wel direct geleverd kan worden, wat soms wel vervelend is.

Pluspunten

Goede overzichtelijke site

Levering duurde 5/6 dagen Maten van zijn broekjes afwijkend, handig als er vermeld wordt "valt klein of groot"

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Volleybalshop.nl

Volleybal, jouw sport is onze specialiteit. Wij van volleybalshop.nl voorzien sinds 2002 iedere volleybalspeler van volleybalschoenen, volleybalkleding en overige volleybalartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu een beginnende volleybalspeler bent of bijna dagelijks op het volleybalveld staat. Bij volleybalshop.nl vind je alle bekende merken in alle prijsklassen

Over PassaSports