Goede, snelle service voor goede prijs!

Snelle levering voor de beste prijs!

Kwaliteit van de aangekochte sporttas is heel slecht

Ik heb het product direct teruggestuurd omdat ik de kwaliteit heel slecht vond. De buitenkant was heel dun en ik vrees dat deze tas al gescheurd zou worden na enkele malen te gebruiken.

Goede en snelle service!

Hele snelle service! Heel fijn

Nu niet zo....

Volgens post nl had het 24 aug woensdag geleverd worden. Het is vandaag 28 augustus en heb nog niets ontvangen. Hiervoor vele malen bestellingen geplaatst en nooit problemen gehad.

Netjes op tijd bezorgd, veel Keys in grotere schoenmaten

Snel en conform omschrijving geleverd

Snel en conform omschrijving geleverd

Supersnelle levering.

Scherp geprijsd en super snel geleverd!

Snelle en nette levering

De volleybalshop heeft goede voorraad en deschoenen die ik wilde tegen de laagste prijs. De levering was snel en netjes, net als de communicatie

Producten van goede kwaliteit en snel binnen

Snel en correct

Snelle levering, het product als omschreven

Ok

Ok

Snelle levering goede services

Snel en gemakkelijk.

Makkelijk om iets te bestellen en toen het te klein bleek was retourneren bijna nog simpeler.

Ruim aanbod

Ruim aanbod, duidelijke website. Snelle levering.

Vlotte service!

Zeer vlotte en snelle service. Makkelijk artikelen te retourneren zonder extra kosten.

Zeer goede ervaring.

Correcte en vlotte afhandeling en vlugge levering.

Komen belofte na qua kwaliteit en levering

Super kwaliteit van de goederen en steeds snelle levering

Prima materiaal

Prima materiaal, maar PostNL heeft weer eens enkele dagen op zich laten wachten…

Super!!

Het was een heel snelle levering. En de kwaliteit van de producten zijn heel goed!

Zeer tevreden, snelle levering!

Goeie levering en communicatie, mooi shirt en broekje

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit heel goed, ook op nieuwe collectie. Snel geleverd.

Dikke prima!

Snel, jammer dat de hoodie niet op voorraad was.

Snelle levering, goede service

Ik had een vraag over volleybalschoenen voor een heel ander doel (touwtje springen) en heb binnen een dag een goed advies gekregen. Levering was ook zeer snel.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Volleybalshop.nl

Volleybal, jouw sport is onze specialiteit. Wij van volleybalshop.nl voorzien sinds 2002 iedere volleybalspeler van volleybalschoenen, volleybalkleding en overige volleybalartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu een beginnende volleybalspeler bent of bijna dagelijks op het volleybalveld staat. Bij volleybalshop.nl vind je alle bekende merken in alle prijsklassen

Over PassaSports