Snelle levering, ... dramatische retournering

* Levering van 6 paar in één dag, .. na passen geretourneerd binnen één dag. * ("Verwerking meestal binnen 5-7 werkdagen na afgifte pakket ..."). * 2 maal telefonisch nagevraagd: "druk-druk, uiterste best, ik hoop, rustig afwachten ... " * terugbetaling pas na 14 dagen!!

Levering binnen 1 dag. Schoenen zitten als gegoten.

Snelle levering en juiste product.

Snelle en correcte levering

Zeer snelle levering!

Heel snelle levering. S’avonds besteld . S’ anderendaags thuis geleverd!

Snel verzonden

Al 2e keer dat mijn bestelling niet in orde is

Bij mijn vorige bestelling waren mijn schoenen veel later dan verwacht. Bij deze bestelling waren de arm sleeves in 2 verschillende maten. 1 arm sleeve maar s, 1 arm sleeve maat l.

Gewoon doorgaan!!

Perfect !!

Slecht!!!!

Ik heb na 2 weken nog altijd mijn schoenen niet!!!

Tevreden

Snelle service , goed assortiment en goede producten.

snel geleverd

Einde van de dag besteld en volgende dag direct geleverd!

Super snel

Mooi spul en supersnel geleverd! Dat noem ik hele goede service

Snel en goed!

Goed en snelle levering!

Fijne schoenen.

Heb top schoenen gekocht. Blij mee. Alleen het zogenaamde kado (sportsokken) niet er bij. Jammer maar helaas. Voor de rest tevreden. Optijd bezorgd. De juiste kwaliteit.

Snelle en goede levering

Super snelle en goede levering. Mooie en fijne schoenen!

Een goede track and trace en ruime keuze

Ik heb niet alle producten van mijn bestelling ontvangen

Maar ik heb inmiddels contact gehad met de klantenservice en als het goed is krijg ik binnenkort het ontbrekende artikel nagestuurd

Mooie kwaliteit en goede pasvorm.

De producten zijn vlot verstuurd en ik ben goed o de hoogte gebracht van de verzending

PrIma en snelle levering

Leuk om te zien hoe blij mijn zoon is met zijn bestelde volleybal. Hij heeft weinig geduld dus te gek dat de bal al na 1 dag na bestelling binnen is gekomen.

Zaterdags besteld, maandags aan naar de training

Mijn dochter had een kobaltblauw volleybalbroekje nodig, met een paar klikken was het besteld. Uit de opruiming was het met verzendkosten nog steeds goedkoper dan bij een andere sportartikelen winkel, die niet het gezochte merk had. Met de track & trace wisten we hoe laat het pakketje bezorgd werd. Pasvorm was perfect.

Super aanbod, maar weinig reviews

Het winkel is best goed qua aanbod, begeleiding en levering ook. De enige is dat er zijn weinig reviews over elke producten.

Slechte diensten

Ik heb een volleybal schoenen gekocht maar het was een maat klein. Ik heb alle volgorde van de retourprocedure gedaan. En nu na een maand nog niks gehoord. Vorige week heb ik gebeld en ze zei komt tot volgende week binnen en nu nog een week daarna dat ik niets heb gehoord

Snelle levering van goede kwaliteit producten

De producten waren wel snel uitverkocht, maar uiteindelijk toch kunnen bestellen en ook goedkopere multipacks dan in andere winkels.

Voleybalschoenen snel besteld en geleverd

Omdat ik steeds na het volleyballen last van mijn voeten had, vond ik het tijd voor nieuwe schoenen. Mijn zwager had goede ervaringen met Mizuno, dus heb ik die van hem even gepast. Gelijk maar besteld 's avonds en de volgende dag werden ze al bezorgd. Fijne schoenen om mee te spelen voor een goede prijs met als bonus nog een paar sokken erbij. Top.

Super snelle levering en goede prijzen

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze, nette prijzen en snelle levering. Enige minpuntje: de klantenservice heeft weinig productkennis.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Volleybalshop.nl

Volleybal, jouw sport is onze specialiteit. Wij van volleybalshop.nl voorzien sinds 2002 iedere volleybalspeler van volleybalschoenen, volleybalkleding en overige volleybalartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu een beginnende volleybalspeler bent of bijna dagelijks op het volleybalveld staat. Bij volleybalshop.nl vind je alle bekende merken in alle prijsklassen

Over PassaSports