Snel en netjes geleverd

Van bestelling op website t/m communicatie en levering ging alles volgens verwachting.

Perfect!

Alles netjes op tijd geleverd?

Zeer goede website Ruime voorraad Snelle levering

totaal geen opmerkingen

Snelle service, binnen de 24u geleverd, prima prijs en kwaliteit

Snelle service en leuke extraatjes!

In de middag besteld en de volgende dag geleverd

Waarom niet vooraf melden dat tijdige levering niet lukt?

Er zijn al weken problemen met tijdige levering. Verwijder dan de belofte 'Voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis' als de wiedeweerga van je site!

Snelle service en goede producten.

De spullen zijn van goede kwaliteit en pasten onze dochter meteen perfect. Het was een beetje gokken omdat er niet zo veel foto's op de site staan, maar de bestelde producten waren dus in 1 keer goed. De kwaliteit van de producten is ook goed en de levering extreem snel.

Genoeg keuze en goede snelle service

Correct, snel en netjes

Goede service!

Zeer prettige en uitgebreide webshop, goede service en snel bezorgd!

Uitstekend!

snelle levering en producten van topkwaliteit

perfect

snel en goede prijs

Snelle levering en goede prijs.

2 Voetbalpompjes gekocht. Vrijdag besteld en maandag al binnen. En toch spontaan een cadeaubon gekregen omdat dat volgens de webshop zelf te laat was (door start sportseizoen). De prijs was ook nog eens laag vergeleken met andere webshops.

Prima service. Betrouwbare webwinkel met prima kwaliteit spullen.

Goede klantenservice

Op zich prima prijzen, onderscheidend aanbod. Iets hoger dan ergens anders maar de klantenservice maakt heel veel goed. Ook in het weekend goed bereikbaar en snel opgelost.

Zeer goed geholpen

Mooie schoenen en gratis sokken!

Hele fijne en mooie schoenen van goede kwaliteit. De sokken die ik er gratis bij kreeg zijn ook heel fijn, dus daar heb ik er meer van besteld (verkooptrucje heeft gewerkt ;-).

ondanks de drukte toch nog een snelle levering

netjes geleverd. mooie schoenen en fijn dat je geïnformeerd word wanneer er niet aan verwachtingen voldaan kan worden. al met al de schoenen maar 1 dag later ontvangen dan dat ze beloven. daar heb ik totaal geen moeite mee.

Goed bereikbaar, vriendelijk, klantvriendelijk, snelle levering

Geeft goede info over artikelen. Snelle correcte levering. Zeer tevreden!

Snelle levering, goed verpakt

Snel geleverd en goede info over moment van afleveren. Schoenen goed verpakt.

Super ervaring!

Mooie producten en snel verzonden!

Snelle afhandeling

Leveren, liep heel vlot. Jammer genoeg moesten we terugsturen door te kleine maat. Maar snel label ontvangen en kunnen terugsturen.

Goed, snel en duidelijk

Goed, snel en duidelijk

Order ging heel smooth

Zeer snelle service

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Volleybalshop.nl

Volleybal, jouw sport is onze specialiteit. Wij van volleybalshop.nl voorzien sinds 2002 iedere volleybalspeler van volleybalschoenen, volleybalkleding en overige volleybalartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu een beginnende volleybalspeler bent of bijna dagelijks op het volleybalveld staat. Bij volleybalshop.nl vind je alle bekende merken in alle prijsklassen

Over PassaSports