Goede kwaliteit maar valt klein

Binnen een dag bezorgd dus lekker snel maar de maar valt erg klein.

Snel verzonden en handige review

Duidelijke website, verwachting nagekomen. Prima in orde, blij mee.

Efficiënt, snel en goed.

Snel bezorgt, zeer tevreden

Mooi spul. Netjes geregeld.

Prima website. Fijne spullen. Levering soepel. Omschrijving en vooral afbeelding van broek zou nog Iets uitgebreid kunnen worden.

Snelle levering en goede producten

Zeer snelle levering. Goede producten.

Mooie kniebeschermers

Produkt conform verwachting. Bezorging supersnel.

Keurig snel geleverd, de hele bestelling

Ik had snel kniebeschermers en een broekje nodig voor een volleybalwedstrijd van mijn flink gegroeide dochter. 's avonds besteld, volgende ochtend, net voor de wedstrijd al in huis! Helaas kniebeschermers vielen te klein, maar terug gestuurd en grotere maat besteld.

Snelle levering, mooie trui

Snelle levering Goede kwaliteit trui Mooie opdruk

Breed aanbod en snelle levering

Het is heel prettig dat Volleybal shop een breed aanbod heeft in volleybal artikelen in vergelijking met winkels en andere aanbieders. Daarnaast is de communicatie rondom je bestelling erg duidelijk en heb je vaak binnen een dag je bestelling binnen.

De levering was zoals afgesproken, helaas was 1 item niet de juiste maat. Na retourzending werd alles heel spoedig afgehandeld, het retourbedrag werd binnen een aantal dagen terug gestort.

Prima, snelle levering en goede schoenen

Goede en snelle afhandeling bij ruilen

Op zondag besteld op maandag al binnen!

Snel nog even sokken bestellen. Op zondag bestelling geplaatst op maandag al geleverd. Super fijne volleybal sokken!

super tevreden en snelle levering

De aankoop dat ik gedaan heb ben zeer tevreden van en binnen 24 u geleverd dus ook die dag gelijk kunnen gebruiken

Bestelling en aflevering gaat snel

Antennehoezen bestelt en dag erna al geleverd. Snelle service. Prima!

Goede snelle service!

Zeer aan te bevelen! Goede snelle service.

Snelle levering volgens bestelling.

Slechte kniebeschermers

Prima en snelle levering maar na een paar trainingen al een gat in een kniebeschermer

Fijne sportkleding goede service

Fyffy

Erg makkelijk

Het was heel makkelijk om te bestellen. Mijn pakketje was netjes de volgende dag bezorgd en de blaadjes die er bij kwamen waren erg leuk voor mensen die er geïnteresseerd in zouden zijn.

Blij van mijn shoes! Maar levering...

Ik ben blij van mijn bestelling maar niet over de levering. De chauffeur (PostNL) heeft de packet voor de deur gezet, heeft opgebeld aan de deur en heeft weggegaan. Als ik niet thuis ben betekent dat iemand in de straat mag mijn packet neemt ! ik heb NIKS aangetekend ! Hij moet wachten dat ik de deur open ! Dat is niet aanvaardbaar en niet professionneel!

Het aanbod van volleybalshop.nl is groot en ook goed geprijsd. Daarnaast leveren ze snel. Erg tevreden!

Goede shop

Mijn schoenen zijn binnen een dag geleverd! Perfect dus.

Snelle levering. Ben erg tevreden over de schoenen.

Wisselende ervaringen bij dit bedrijf

Had eerder al iets bij dit bedrijf besteld en destijds prima geleverd. Tweede keer was ik wat minder te spreken. Meerdere verkeerde producten geleverd gekregen, die heb ik vervolgens weer retour moeten sturen maar werd vervolgens niet goed verwerkt waar ik ook weer zelf achteraan moest gaan, en de nieuwe (oorspronkelijke) levering duurde langer dan beloofd. Kortom, veel fouten gemaakt als bedrijf, maar wel telkens een snelle reactie per mail als ik vroeg naar de stand van zaken, dat verzacht de ergenis. Denk de volgende keer wel dubbel na, maar zou dankzij de communicatie wel weer opnieuw bestellen als dat nodig is.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Volleybalshop.nl

Volleybal, jouw sport is onze specialiteit. Wij van volleybalshop.nl voorzien sinds 2002 iedere volleybalspeler van volleybalschoenen, volleybalkleding en overige volleybalartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu een beginnende volleybalspeler bent of bijna dagelijks op het volleybalveld staat. Bij volleybalshop.nl vind je alle bekende merken in alle prijsklassen

Over PassaSports