Verkeerde item ontvangen

Wij bestelden volleybalschoenen, en wij hebben een volleybal ontvangen. Dit hebben we direct telefonisch gemeld waarbij ons gevraagd werd het verkeerde item terug te sturen zodat we daarna het juiste item zouden ontvangen. Hier waren we niet mee akkoord, het was immers niet onze fout en we wilden ons bestelde item snel ontvangen. Dit gebeurde vervolgens ook, het juiste item hebben we toen vlot ontvangen. Maar we hebben geen retour-zend sticker (port-betaald) waarmee we het verkeerde item kunnen terug sturen. Dat zou ons nu €7 -€14 kosten. Graag advies of een retour zend sticker. Bij voorbaat dank, Vr groeten.

Snelle verzending

Ruilen was niet mogelijk, maar bij de retour aanmelding wel code ontvangen twv de verzendkosten voor de nieuwe order. Top geregeld!

Perfecte en snelle service

Goede producten, voor een mooie prijs. Daarnaast erg goede en snelle service

Supergoede service

+++

Super !

Heel klantvriendelijk, persoonlijk en snelle service op maat.

Kwaliteit voor een fijne prijs!

Altijd snelle levering, gratis retour en fijne producten!

Snelle levering Nette prijzen

Mooie snelle.levering!

Prima! Snelle levering maar ook retour zending vlot afgehandeld!

Misleidend

Na een dinsdagaanbieding waar men 3 stuks aanbood voor de prijs van 2, ontving ik toch maar 2 stuks. Einde voorraad was het antwoord. Das jammer, gaan we niet meer doen, is mijn antwoord.

Helemaal prima

Duidelijke shop, goede producten. Levering was ook goed.

Train volleybal gekocht. Levering was vlot.

Uitmuntend

De schoenen die ik wilde waren niet meer leverbaar. Als alternatief mocht ik een ander paar uitkiezen, terwijl deze minder afgeprijsd waren. Top geregeld zo! Het ging ook heel snel. Ik heb ‘s avonds mailcontact gehad en de volgende dag schoenen al in huis. Fijn dat ze ‘s avonds ook bereikbaar zijn.

Snelle bezorging, overzichtelijk, duidelijk

Prima site, super snelle bezorging. Gemakkelijk retourneren. Kortom goede ervaring

Tevreden

Ze leveren wat ze beloven, ook nu in de Corona-tijd. Vlotte levering

Correcte en snelle service!

Heel vlot en juiste service.

Vlotte service

Snel en duidelijk

Goede kwaliteit en super snel bezorgd

Alles optijd aangekomen, precies zoals ik besteld had. Alles what ik zocht (sandsocks en beach volleybal) heb ik gevonden. Enige opmerking die ik zou maken is dat de bal opgepompt en te hard opgepompt aankwam. Zou fijn zijn geweest als ze die niet opgepompt op hadden gestuurd (is better voor de bal).

Top schoenen

Ik heb bij jukkie vorige week de mizuno wave lightning Z5 gekocht en ze zitten heerlijk! Kan niet wachten tot we weer mogen sporten :)

andere verwachtingen van product maar goede service.

De site is vrij prijzig en maten komen niet altijd overeen met de werkelijkheid. De volleybal die ik had gekocht was niet voldoende opgeblazen en voldeed niet helemaal aan de verwachtingen. Het verzenden en ontvangen van het product ging goed en was erg snel.

Knap

Snel

Snelle service en top retourbeleid

Ik heb inmiddels meerdere malen bestellingen geplaatst bij volleybalshop, kniebeschermers, volleybalschoenen, armsleeves en een volleybal. Iedere keer was de levering van deze producten erg snel. De kwaliteit van de producten was hoog & het was gemakkelijk om producten retour te sturen (en binnen enkele dagen ook weer het geld terug op de rekening).

Fijne service.. verlenging van retourrecht was geen enkel probleem tijdens de coronaperiode.

Fijne service en goede prijs/kwaliteit verhouding in vergelijking met andere webshops.

Meerdere giftcards per bestelling niet mogelijk; klantonvriendelijk

Voor mijn verjaardag heb ik 2 giftcards van Volleybalshop.nl ontvangen om een sporttas te kunnen kopen die ik graag wilde hebben. Bij het besteden van deze giftcard kwam ik er achter dat je maar 1 giftcard per bestelling kunt uitgeven. Dat staat overigens ook vermeld bij de aanschaf, maar ik vind het erg klantonvriendelijk. Want: ik moet nu zelf bijbetalen voor de tas, ik word 'gedwongen' om straks iets anders te bestellen omdat ik nog een giftcard heb liggen én ik moet 2x verzendkosten betalen. Dat terwijl er al een geldelijke vergoeding door Volleybalshop.nl al geïncasseerd is in de vorm van beide giftcards. Ik heb via Whatsapp mijn feedback al gegeven en krijg alleen maar terug 'helaas, het is niet anders'. In het verleden met veelal positieve ervaringen spullen gekocht bij Volleybalshop.nl, maar wat mij betreft nu de laatste keer dus. Klantenbinding is ook een vak.

Snelle levering, prima communicatie

Goede klantenservice

Mijn volleybal was lek, maar ik heb gelukkig een nieuwe volleybal ontvangen.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Volleybalshop.nl

Volleybal, jouw sport is onze specialiteit. Wij van volleybalshop.nl voorzien sinds 2002 iedere volleybalspeler van volleybalschoenen, volleybalkleding en overige volleybalartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu een beginnende volleybalspeler bent of bijna dagelijks op het volleybalveld staat. Bij volleybalshop.nl vind je alle bekende merken in alle prijsklassen

Over PassaSports