Ondanks de corona crsis product snel geleverd

Snelle levering! Mooie paar volley sokken long Alleen was de sporttas wat aan de kleine kant dan verwacht. Desondanks, ziet hij mooi en kwalitatief uit.

Steeds een heel goede service geleverd door volleybalshop.nl

Snelle verzending, goed product.

Fijn dat het zo snel binnen was!

goede service

Steeds correcte levering van de bestelde goederen. Gepersonaliseerde kledij is natuurlijk wat moeilijker vermits je deze niet kunt terugsturen en de maten nogal wel eens willen verschillen tussen de verschillende merken

Niet het shirt van de afbeelding

Het shirt is van een fijne stof en zit heerlijk. Echter wordt geadverteerd met het shirt met de reclame van Kinder. Het shirt dat je daadwerkelijk ontvangt is met reclame van DHL. Nog altijd een mooi shirt, maar houd er rekening mee dat het een ander shirt is.

Snelle correcte levering

snelle levering, mooi product.

super ervaring

kinderen waren super tevreden en snelle vlotte levering echt super ervaring

Alles altijd oké.

Goede producten,snelle levering.

snel goed en niet duur

Woensdag jl bedacht, besteld, en donderdag al in huis. En ontvangen wat ik verwacht had. Prima.

Top - snelle levering, mooi product!

Heel blij met nieuwe bal. :-)

Snelle en goede service

Zelfs tijden de moeilijke tijden met het corona virus was mijn bestelling er binnen 3 dagen. Van NL naar BE

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer mooie webshop met vele producten voor de volleybalspelers

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-> Goede Service -> Aardige/Snelle Hulp bij bellen. -> Prima product kwaliteit -> Goed verpakt -> Bij retourneren geen problemen

-> Meer informerende afbeeldingen geven van het product op de website. Zeker met kleren, vond ik het jammer dat er geen foto was van iemand/model die het product draagt. Geeft toch meer inzicht op hoe de vorm valt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is altijd leuk als je een koopje kunt doen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel bezorgd...netjes verpakt....we zijn tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en levering Duidelijke website, makkelijk navigeren

Weinig aandacht op trends en ontwikkelingen, zeer productgericht

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed, snelle levering en correct

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en persoonlijke levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Volleybalshop.nl

Volleybal, jouw sport is onze specialiteit. Wij van volleybalshop.nl voorzien sinds 2002 iedere volleybalspeler van volleybalschoenen, volleybalkleding en overige volleybalartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu een beginnende volleybalspeler bent of bijna dagelijks op het volleybalveld staat. Bij volleybalshop.nl vind je alle bekende merken in alle prijsklassen

Over PassaSports