Pluspunten

Prima en snelle levering, veel keuze in artikelen en kwaliteit van de spullen is wel goed maar niet super goed. Prijs/kwaliteit verhouding is wel oké.

De verzendkosten zijn best hoog.

Pluspunten

Levert snel, retoureren gaat ook gemakkelijk en goed. Kwalitatieve producten.

Geen.

Pluspunten

snelle levering, correcte prijs

foute (gratis) sokken geleverd (foute maat) -> doorgegeven aan de zus

Pluspunten

Vlotte service Enkel Post nl belde niet aan bij de buren (ik had deze verwittigd). Ik heb dan een melding gedaan via 'niet thuis' en gevraagd het pakket in een shop na te laten. Maar ze hebben dan zelf in een andere shop nagelaten. Zeer bizar. Maar dit is natuurlijk niet te wijten aan Volleybalshop.nl.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie op mails

Zeer trage levering

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website Niet goed geld terug

Pluspunten

Snelle levering. 1 ding teruggestuurd en het geld stond weer snel op mijn rekening !!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aan de telefoon worden telkens excuses gemaakt en je krijgt er iets bij voor het hele lange wachten (2,5 maand

Als artikelen heel erg lang leverbaar zijn, vermeld dit dan goed op de website of haal het tijdelijk uit het assortiment! Ik ben al 3 maanden op sokken aan het wachten. Waar hebben we het over! Het is erg vervelend als je dingen op tijd probeert te bestellen (ruim 1 maand voor de kerst) je half februari nog niets hebt. En dan gaat het niet alleen over de sokken maar over een sporttas van de vereniging. Die moeten toch gewoon op voorraad liggen. Je zult een wedstrijd shirt bestellen en om die reden niet kunnen spelen. Ik zal voortaan weinig bestellen bij dit bedrijf, maar helaas de spullen van de club kunnen we nergens anders bestellen en zijn we helaas gebonden aan de volleybalshop.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke site

De betaling voor achteraf is niet duidelijk wanneer en hoe je die moet betalen

Pluspunten

Vlugge levering

Pluspunten

Goede service, snelle levering en bij retourzending perfecte afwikkeling, zeer goed bedrijf.

Pluspunten

- snelle levering - goede kwaliteit produkten

Pluspunten

Snelle verzending, prima product!

Pluspunten

Pluspunten

heel goede kwaliteit en leverd snel

ik denk dat altijd alles ber kan maar ik heb geen negatieve punten over het bedrijf dus ben heel tevreden

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering, scherpe prijs, vlotte communicatie

Pluspunten

Twee paar schoenen besteld ivm passen, een paar terug gestuurd en ook zeer snel mijn geld terug.

Zoals ik het ervaarde; geen.

Pluspunten

De gratis sokken, die ik vergeten was aan te vinken bij mijn bestelling, werden zonder probleem nagezonden.

Zet de gratis artikelen gelijk in het winkelmandje. En laat mensen het ‘uitvinken’ als ze het niet willen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Veel te late levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Volleybalshop.nl

Volleybal, jouw sport is onze specialiteit. Wij van volleybalshop.nl voorzien sinds 2002 iedere volleybalspeler van volleybalschoenen, volleybalkleding en overige volleybalartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu een beginnende volleybalspeler bent of bijna dagelijks op het volleybalveld staat. Bij volleybalshop.nl vind je alle bekende merken in alle prijsklassen

Over PassaSports