3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Ik wilde een volleybal broekje van volley Tilburg bestellen, maar niet leverbaar, toen de maat wel leverbaar was heeft het ruim een maand geduurd voordat het broekje binnen was bij ons. Dit is niet handig als je wedstrijden moet spelen en dit niet is toegestaan zonder wedstrijdkledng. Het zou fijn zijn als de levertijd sneller zou gaan.

Pluspunten

Snelle verzending echt top!

geen

Pluspunten

Prima prijs, uitstekende levering

De website is niet optimaal ingericht. Zo vond ik het bijvoorbeeld een hele uitdaging om de sokken te vinden in de webshop.

Pluspunten

Vrijdagavond besteld en maandag de schoenen al in huis, snelle levering. Zonder leveringskosten naar België, top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

assortiment

retourneren toch niet gratis in Belgie?!! 16,40€ om een paar sportschoenen terug te sturen?!!

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze

Pluspunten

-Snelle afhandeling -Snelle verzending/bezorging

Pluspunten

Snelle levering.

Snellere reactie op de retour aanvraag is gewenst. Nu duurde het een week.

Pluspunten

Keurig op tijd

Pluspunten

Voordat wij een bestelling hebben gedaan is er eerst telefonisch contact geweest. We zijn zeer vriendelijk en correct te woord gestaan. Dit gaf os veel vertrouwen. De levering was snel en correct!

Ga zo door :)

Pluspunten

super , perfect , bedank

Pluspunten

Snelle goede levering. Bestelde artikel van goede kwaliteit !

Pluspunten

Overzichtelijke site en mails. Goed op de hoogte gehouden via mails. Snelle levering.

De beoordeling in de mail verwerken. In plaats van een hoop tekst en links.

Pluspunten

De zelfde dag verzonden handig als je de volgende dag een wedstrijd hebt!

Heb ik eigenlijk niet

Pluspunten

Veel keus in volleybalschoenen, goede prijs en snelle levering.

Pluspunten

Prijs kwaliteit is top Redelijke verzendservice, goeie inpakking

Doos was nogal groot voor de inhoud Verzending kan sneller vergeleken met andere webshops. Maar niet storend..

Pluspunten

fijne comminicatie

Pluspunten

Goede service en goede levering.

Pluspunten

Snelle levering, maatregel klopte, goed product.

Pluspunten

Klantenservice pakt vertraging PostNL zeer goed op.

Pluspunten

Super snel levering en amazing shoes!

Pluspunten

Goede kwaliteit van de producten, een snelle levering en bij vragen krijg je een duidelijk en servicegericht antwoord!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Volleybalshop.nl

Volleybal, jouw sport is onze specialiteit. Wij van volleybalshop.nl voorzien sinds 2002 iedere volleybalspeler van volleybalschoenen, volleybalkleding en overige volleybalartikelen die hij of zij nodig heeft. Of je nu een beginnende volleybalspeler bent of bijna dagelijks op het volleybalveld staat. Bij volleybalshop.nl vind je alle bekende merken in alle prijsklassen

Over PassaSports