Op zondag besteld en maandag al netjes geleverd. Topverkoper!
Vlotte levering Alles netjes
Super, mooi artikel
supersnelle levering
Makkelijk zoeken, duidelijke omschrijving, geen gedoe. Ook ontvangen wat ze beloven en op tijd en goed verpakt.
Vandaag besteld en morgen al in huis. Super! Ze antwoorden snel via Whatsapp / mail als je een vraag hebt. Top service!
snel duidelijk en goed in afhandeling en retour... TOP
snelle levering juiste artikelen
Doen wat ze beloven, bestelling gedaan en op dag +1 levering van het gevraagde pakket, netjes verpakt. Alles dik in orde. Top!
Ik kreeg bij de bestelling de melding dat mijn pakket mogelijks niet de volgende dag kon geleverd worden door de aard van het pakket. Werd toch de volgende dag geleverd. Super snelle service, correcte informatie.
Goede communicatie, levering mooi op tijd
De winkelvoorraad gaf aan dat t keepers tenue aanwezig was, maar op dat moment niet te vinden. Dus heeft de medewerker voorgesteld om een gelijkwaardig alternatief te passen, zodat we zeker wisten dat als we online bestelde dat we tevreden waren. En dat zijn we ! Mooi afkledend tenue van Hummel voor mijn zoon gekocht.
ik had mijn bestelling 6 mei bestelt eerst was die bestelling niet aangekomen bij postNL en hebben ze dus een nieuwe bestelling moeten maken. Als ik kijk op de tracker stond er dat die was aangekomen maar ik had en heb nog steeds niks ontvangen. We hebben gebeld naar de klantendienst en ze hebben een onderzoek gestart. Daarna hebben ze mij gecontacteerd en gezegd dat de bestelling wel is aangekomen en een kleine jongen die heeft ontvangen terwijl er niet eens een kleine jongen bij mij thuis woont. Ik vind dit heel jammer want dit was een verjaardagscadeau voor iemand en ik heb geld betaald voor iets wat ik niet heb gekregen.
Beste Niel, bedankt voor het nemen van de tijd om een beoordeling achter te laten. We vinden het erg vervelend dat de bestelling in de eerste instantie niet terecht was. Hierover heb je vrij snel contact met ons opgenomen, om het alvast op voorhand op te lossen hebben we je voorzien van een nieuwe levering. Deze is inmiddels goed bij je aangekomen. Wat betreft de oorspronkelijke levering hebben we een reactie mogen ontvangen vanuit PostNL. Hierover hebben we persoonlijk contact met je opgenomen, uiteraard ontvangen we hier nog graag een reactie op. Alvast veel sportplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Klantenservice Sportshop.com Job
Recensione originale
Ik heb mijn bestelling een week geleden bestelt en is nog steeds niet aangekomen. Normaal zou ik een mail ontvangen om mijn bestelling te tracker maar die heb ik ook nog niet gekregen.
Stick terug mogen sturen, ondanks dat mijn zoon per ongeluk het plastic eraf had gehaald.
Op vrijdagmiddag besteld, zaterdagvoormiddag geleverd. Producten waren ook in perfecte staat en exact diegene die ik had besteld. Enorme aanrader!
Beste Steven, bedankt voor het nemen van de tijd om een beoordeling te plaatsen. Wij vinden het erg jammer dat je ons met een 1 hebt beoordeeld. Gezien de situatie zijn we van mening dat de verbeterpunten en uitspraken niet helemaal terecht zijn. Je hebt bij ons op 23 april een bestelling geplaatst. Destijds werd er een verwachte leverdatum van 5 tot 10 werkdagen (uiterlijk 7 mei) aangegeven. Vervelend genoeg had de levering vanuit de leverancier vertraging opgelopen, hierover werden wij op 7 mei geïnformeerd. Jij hebt ons dezelfde dag (7 mei) een bericht gestuurd waarop wij netjes hebben geantwoord dat de eerder gecommuniceerde levertijd niet meer gerealiseerd kon worden. Dit bericht was ons dan ook net voor, nogmaals onze excuses hiervoor. Aan de hand van dit contact heb je verzocht het aankoopbedrag terug te storten. Deze terugbetaling is de éérstvolgende werkdag (8 mei) netjes door ons in orde gemaakt. Dat deze transactie niet direct zichtbaar was vinden we vervelend, wellicht dat dit te maken heeft gehad met de drukte van onze betaalprovider. Gewoonlijk zijn onze terugbetalingen binnen 48 uur zichtbaar (ongeacht betaalmethode). Nogmaals wil ik je mededelen dat we het jammer vinden dat je deze ervaring met ons hebt gehad. We hopen dat de situatie nu enigszins wat duidelijker is. Met sportieve groet, Klantenservice Sportshop.com Job
Recensione originale
2e week april wat gekocht. 1e week mei maar eens gebeld waar het blijft. Was uitverkocht en komt niet meer. Genant dat je zelf moet bellen waar het blijft. Wat was er gebeurt als ik niet had gebeld? Hadden ze die 250 euro gewoon gehouden? Dat is diefstal. Ik zou geld terug krijgen Nu 2e week mei (4 dagen later) nog steeds niks terug. Direct banking duurt 2-3 seconden Morgen advocaat er op. KOOP HIER NOOIT WAT!
Ordered at 17h, recieved the next day at 15h
Enige spijtige dat andere firma levers dan opgegeven en dan nog 2 verschillende waardoor ik dacht dat ik de helft niet ging hebben....maar alles in orde gekomen en snelle reactie op men e-mails erover
Goedenavond, Wanneer ik je goed begrijp was je in de war door verschillende levertijden. We leveren het grootste deel direct uit voorraad oftewel direct leverbaar. Ook hebben we artikelen in ons assortiment met levertijden van 3-5 of 5-10 werkdagen. Deze artikelen dienen nog bij onze leveranciers besteld te worden. Wanneer je een deel van de bestelling al eerder nodig hebt dan kan je altijd een gratis deelzending aanvragen. Dit kan je doen door even met ons te bellen of een mailtje te sturen. Met vriendelijke groet, Ricardo Klantenservice Sportshop.com
Snel de bestelling in huis
Duidelijke website, snelle verzending en correcte prijs.
Bestelling direct verzonden en hun prijzen zijn zeer concurentieel met andere websites. Goeie service! Ik ben er tevreden van.
Snelle levering. Correct afgeleverd.
Retourstikker is evt. wel handig..
Snelle verzending! Top product.
Overzichtelijk winkelen met een snelle afhandeling.
14 Gantelstraat
Waalwijk 5145 PH
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire