perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes de volgende dag in huis

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Snelle levering. Goede prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke site, makkelijk te bestellen en snel in huis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

contact klantenservice vooraf behulpzaam en klantvriendelijk product wordt goed geleverd

nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering ondanks bedrukking

Kwaliteit van de stof

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze, vriendelijke medewerkers aan telefoon en snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi aanbod, prima prijs en snelle service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging, goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, goeie service

Geen bevestigings mail

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ongelofelijk snelle service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jammer genoeg geraakte mijn pakket zoek bij het bedrijf dat mijn pakje kwam leveren. Toch kan ik meedelen dat de klantendienst van sportshop.com het nodige heeft gedaan om mij verder te helpen. Ik kreeg de keuze om het artikel opnieuw te versturen ( maar het was jammer genoeg niet meer in voorraad) of ik kreeg mijn aankoopbedrag terug betaald. In overleg heb ik dan de laatste optie aangenomen. Dit is vlot en correct verlopen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Voor mij zijn deze sokken niet goed ze zaten te strak waar waar de streepjes zitten en bij de tenen de afdrukken er op stonden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle verzending. goed retourzending-beleid

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle leverng

De bus met eiwitpoeder die ik bestelde bleek bij aankomst tot april goed te zijn. Net 3 maanden. Normaliter is het een jaar. Naar mijn mening verkoop je een product met een kortere houdbaarheidsdatum niet voor de volle prijs. De reactie van sportshop was echter dat ze de produkten mochten verkopen als de houdbaarheidsdatum minimaal 2.5 maanden in de toekomst ligt. Ze konden mij daarom geen korting geven, wat ik wel zo netjes had gevonden. Ik kreeg wel de optie om het terug te sturen, maar aangezien ik moeite had moeten doen om juist dit produkt te vinden, zag ik daar vanaf. Mijn keuze uiteraard. Maar ik vond de reactie niet echt service gericht.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zondags besteld, maandag voor 10.00 in huis, geweldig

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon de verwachte service, snel en goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Kwalitatief goede artikelen

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over PassaSports