Snelle reactie op mijn bestelling die mogelijk niet op tijd zou worden bezorgd door coronamaatrdegelen en drukte bij de post. Zelf niet bij stilgestaan, Sportshop.com wel. Door hun opmerkzaamheid en het voorstel om het anders te doen heb ik het pakket op tijd ontvangen.

snelle levering prijs kwaliteit

snelle levering en prijs kwaliteit uitstekend

Overzichtelijk en snel!

Goede en overzichtelijke site. Enorm vlotte levering. Ook de afhandeling van een teruggestuurd artikel ging plezierig

Snelle service, goede kwaliteit artikelen.

De volgende dag al gekregen. Uitstekende prijs kwaliteit

Supersnel geleverd, niks op aan te merken.

Perfect.

Deze was zeer aangenaam.

Mijn ervaring was dus zeer aangenaam. Correcte info , levertijd. Gr Joost

Perfect afwikkeling, snelle levering

Aanrader!

Snelle levering. Zorgvuldig verzonden. Top kwaliteit. Ben zeer tevreden!

niks mis mee

Alles keurig verstuurd en verpakt en retourneerbaar indien nodig.

Goede service met snelle levering.

Was opzoek naar opvallende kleding voor op de fiets in deze donkere winter maanden. Ik viel op 2 fluo hesjes met usb oplaadbare batterij. De producten werden snel verzonden en kwamen nog aan voor de kerst. De producten zijn van goede kwaliteit.

Snelle en correcte levering

Super snelle en correcte levering!

Super snelle en correcte levering! Heel tevreden!

Super service

Snelle levering Gemakkelijke retour

Aanrader!!

Snelle levering. Goede producten en alles erg duidelijk.

Super goed

Artikel besteld maar te klein .Snel een nieuw besteld nog geleverd voor de kerst.Super.

Een basketbal besteld, ondanks deze drukke dagen is het wel op tijd geleverd. Prijs van de basketbal vergeleken met andere shops en was de beste prijs. Ga zo door.

zeer tevreden

Snelle levering, website met voldoende info om zelfstandig de juiste schoen te kiezen

In orde

telefonische bereikbaar bestelling snel geleverd

makkelijk

het was gebruikersvriendelijk

Goede deal

Heb hier mijn NEW BALANCE 880 V10 MEN hardloopschoenen gekocht aan zeer interessante prijs, 40 EUR onder winkelwaarde. Netjes op tijd geleverd.

Fantastisch!

Ik moest een basketbal kopen als kerstcadeau, en kende er niks van. Na een belletje naar de winkel voor wat uitleg, hebben ze me enorm goed en professioneel geholpen. De bestelling online en levering was uitermate snel en vlot verlopen. Zeker aan te raden om hier te shoppen!

super!!!

vorige week voor het eerst bij jullie besteld, ongeveer rond 19.30 en de volgende dag al in huis....toppie!!!!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over PassaSports