Super et rapide

Très bon site fiable et très rapide. En 3 jours j’avais ma commande.

Snelle levering en prima service

Uitstekend en snel geholpen.

Echt top!

Sterkste punt is de levering, echt heel erg snel geleverd!

Gewoon top

belofte werd waargemaakt

Op de website staat vandaag besteld, morgen geleverd en dit werd correct uitgevoerd naar belofte. Waren alle webshops maar zo correct. Simpele bestelling (2 stuks van hetzelfde artikel) maar efficiënte afhandeling.

Snelle levering en cadeau in winkelmand

Wat leuk dat er een cadeau aan toegevoegd werd, dat maakt voor mij het verschil

Snelle levering, prima retourbeleid

Bestelling wordt snel geleverd. Ook goed op de hoogte gehouden via mail. Retourneren gaat ook soepel en snel.

Goede service en de website is ook zeer overzichtelijk. Zullen zeker nog bestellingen doen. De ene dag besteld en de andere dag al thuis geleverd top.

Vriendelijk, denken met je mee, doen een stapje extra

De collega schat goed de situatie in en handelde daar direct na. Ze dacht met ons mee en heeft al het mogelijke gedaan wat zij kon doen, met uiteindelijk het gewenste resultaat en zelfs nog eerder dan gedacht.. Echt heel blij mee.

Mooie prijs, spullen tijdig gelevered

Ik heb bij sportshop.com wat sportkleding besteld. Deze kleding was hier een stuk goedkoper dan elders. Levering was snel.

snelle service erg vriendelijk aan de telefoon gewoon super

Prima service. Enkele weken geleden op zaterdagochtend gebeld of ik die ochtend nog ballen kon komen ophalen in Waalwijk en dat is perfect geregeld. Misschien een procentje duurder dan andere websites maar dat is het meer dan waard.

Geweldig!

Super snelle service!

Snel geleverd goede prijs

Goede prijs, goede kwaliteit, snel geleverd

prima, snel, niets op aan te merken

zie boven :)

Mooie kwaliteit

Vlotte website, zeer goede prijs, mooi produkt en... supersnelle en correcte levering!

Snelle levering en perfect product

Zeer tevreden met de schoen zelf, ook na enkele keren hardlopen. Webshop ben ik ook tevreden over: snelle levering, voorwaarden duidelijk te achterhalen op de site. Voor herhaling vatbaar!

Correcte levering, zelfs sneller als eerst aangegeven

Bestel hier altijd. Goede service en je word perfect geholpen en geadviseerd!!

Snelle en prima levering .

schitterend

Volgens verwachting

Ik had verwacht dat de sportkleding netjes en op tijd zou worden geleverd. Dat is ook precies wat er is gebeurd.

Helemaal top

Snelle levering, duidelijk

Snel geleverd, in plastic niet in een doos; scheelt heel wat ruimte in de blauwe container, top ! Kwestie van underpromise, overperform qua tijdigheid levering. Tot tweemaal toe.

Super goed

Super goeie ervaring netjes verzonden en nog een leuk kaartje erbij

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over PassaSports