Top !! Alles op tijd binnen

Prima ervaring !

Alles perfect verlopen.

Prima service!

vlotte aankoop via de website, duidelijke communicatie en snelle levering, top!

Zeer snelle service. Snelle levering. De eerste bestelling paste niet goed. Deze heb ik terug gestuurd en binnen een paar dagen had ik mijn geld terug. De tweede bestelling paste wel goed. Deze heb ik gehouden. Enig minpuntje is dat je een retourlabel moet printen. Dat zou makkelijker moeten kunnen.

Snelle en nette levering

Snel geleverd en netjes verpakt. Bal zelfs al opgepompt

Snel en correct!

super snelle service, altijd juiste levering - zeer tevreden!

Snel en correct!

Scherp geprijsd en snel geleverd.

Zondagavond om 22u30 besteld vanuit België en maandag om 11u thuis geleverd! Scherpe prijs en super snelle levering! Top!

Er ging heel veel fout met de levering maar opgelost en telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan!

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Fantastische wandeluitrusting gevonden bij de Sportshop voor een lage prijs!

Snelle levering, goede (return)service en vriendelijke, bereikbare medewerkers. 100% tevreden!!!

snel geleverd. correcte afhandeling

...

Efficiënt

snel, korrekte levering

fijne website, snelle verzending en goede service.

Helaas waren de schoenen net te klein. retour ging eenvoudig en een dag later was het bedrag al terug gestort. Dat heb ik nog nooit mee gemaakt. Dikke duim voor jullie!

snel, correct

lang gezocht achter de juiste schoenen en bijzonder blij dat ik ze bij sportshop kon vinden

Super te vrede. Iets besteld en dag erna meteen geleverd.

erg snelle service

Erg snelle levering van bestelde sportschoenen

Snel en correct

Goede prijs - supersnelle levering - weinig administratie - goede opvolging

supersnelle en correcte levering en service

Ik heb mijn sportschoenen op zaterdagavond besteld en had ze maandag al thuis geleverd. Wat een geweldig snelle levering. De bestelling zelf verliep ook uiterst efficient, overzichtelijke site, leuke aanbiedingen, gemakkelijk te bestellen en gemakkelijke betalingsproces. In 1 woord, gewoon TOP!

uitstekende dienst.

Alles is volgens afspraak verlopen en het artikel is zeer snel geleverd.

Geleverd wat ik vroeg

Snelle en correcte afhandeling

Ondanks ik mijn bestelling terugstuurde omdat het mij niet goed zat ben ik zeer tevreden van de afhandeling en bestel ik hier zeker opnieuw.

Super tevreden

Alles is volgens afspraak verlopen en het artikel is perfect.

Snelle levering zonder verzendkosten

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over Sportshop.com

Sportshop.com is de online sportspeciaalzaak voor iedereen die gek is op sporten, zich fit wil voelen of gewoon kan genieten van actief bezig zijn. Het brede assortiment, de specialistische producten en de sportieve service zijn zomaar een paar punten die bij ons uiterst belangrijk zijn. Op dit moment zijn we gespecialiseerd in onder andere hockey, hardlopen, volleybal, korfbal, handbal, basketbal, floorball en squash. De medewerkers van Sportshop.com bedrijven iedere dag weer topsport. Ze helpen je bij het juiste antwoord op moeilijke en natuurlijke makkelijke vragen, geven je wanneer dit nodig is het juiste specialistische advies, springen een gat in de lucht als ze jouw bestelling mogen inpakken en zorgen er met alle liefde voor dat de nieuwste producten als eerste hier online staan.

Over PassaSports