Uitgebreide kwaliteitskeuze, verzorgd bezorgd!

Eenvoudig besteld en als verwacht, prima bezorgd.

Prima website, slechte bezorgservice

Bestelling is snel en gemakkelijk gedaan. Helaas maakte de bezorgdienst er vervolgens een rommeltje van; niet gekomen op beloofde afspraak en de mailtjes die ze sturen kloppen niet.

aanrader: heerlijke wijnen

Voor het eerst een selectie wijnen besteld via de Salenteinshop. Snelle levering, goed verpakt en natuurlijk heerlijke wijn. Aanrader!

Perfect !!!! Snelle service

Jammer dat bezorgen niet aansluit bij behoeft

Bestellen gaat makkelijk, de wijn is top. Helaas kun je geen bezorg moment kiezen en moet je als je niet thuis bent de zware doos gaan ophalen. Dat houdt mij tegen een volgende keer te bestellen

Goede,snelle service

Stipt op tijd geleverd

Bezorging mislukt

Wijn wordt naar een winkel gestuurd via PostNL Vervolgens naar afhaalpunt Wat een klantonvriendelijke manier van verzenden Eens maar nooit weer. Winkel in Amsterdam, dichterbij is er geen winkel

Natuurlijk zoals je zou verwachten: makkelijke website, snel bestellen en betalen en ook goede levering. Extra pluspunt: als je een paar flessen besteld en ook een losse geschenkkist voor 2 flessen, dat je gebeld wordt welke twee flessen van de bestelling ze daarin kunnen doen zodat ik dat niet meer hoef te doen. En dan ook ervoor zorgen dat deze in een aparte doos verzonden worden!

verwarrend en teleurstellend

na mijn bestelling kwamen er diverse emails met status en verzenden van de bestelling. Echter waar bezorgd zou worden en wanneer was niet te volgen. De bestelling is ook op een ongewenste plek terechtgekomen.

Vlotte levering

Lekkere wijn die heel snel werd geleverd.

Snelle Service , fijne bezorging

Overzichtelijk mooie wijnen

Mooi aanbod van heerlijke wijnen met regelmatig fijne aanbiedingen

Perfect verlopen, zeker een aanrader.

Goede communicatie en heerlijke wijn.

Geweldige kwaliteit van producten en uitstekende service

Fijne wijnen, snelle service en keurige verpakking.

Gewoon goed. Ook tel contact gehad omdat de berekening in de winkelwagen niet klopte; dat werd heel snel gecorrigeerd. Levering ook snel en goed verpakt.

Good prices, quick delivery

Ordered a bottle of Grahams port. The order was fast and easy, the prices were reasonable, and the delivery was quick. Would definitely buy from here again.

Lekkere wijn

Snelle service lekkere wijn

Recht toe recht aan website

Bij mijn bestelling bleek de lopende korting nog niet verwerkt te zijn. Een telefoontje lostte dat per omgaande op. Prima. Wel blijven opletten.

Fantastisch, zeer goed verpakt en snel geleverd!

Heerlijke port

Mijn smaak van port. snelle bezorging, goede prijs.

Uitstekende wijn en klantenservice

Ik heb twee flessen wijn op het allerlaatste moment besteld en bij het leveringsadres iets over het hoofd gezien. Ik kreeg vrij snel antwoord op mn email en de klantenservice was uitmaten vriendelijk en behulpzaam.

Na wat problemen met het ophaalpunt alles goed geregeld

De webshop van salentein bevalt goed. Probleem met het ophaalpunt is prima opgelost en de wijn beviel prima en is uitmuntend. Wij weten de weg nu ook te vinden voor een goede wijn.

Professor Cobbenhagenlaan 51

5037 DB Tilburg