Altijd snel en lekker

Salenteinwijnen behoren al jaren tot m’n favorieten. Nooit een miskoop, altijd een feestje. Nu de winkel was gesloten via de webshop snel en gemakkelijk wat wijn in huis kunnen halen. Uitstekend verpakt en vijftig euro geef je snel uit voor wat wijn dus gratis verzending. Top!

Super geregeld

Fijne webshop en snelle levering

Prima.

Goede prijs kwaliteit. Op tijd geleverd.

Cava

In de bistro heben we de cava gedronken. Lekker een licht bubble. Heerlijk. Doosje ingekocht! Heerlijk.

goede port, en snel bezorgd

Erg goed en snel verzonden. ik raad dit bedrijf zeker aan.

Prima verzending. Redelijk snelle service.

Jammer dat de bezorger de doos voor ee deur had gezet. Get is gelukkig niet gebeurd maar de doos met 6 flessen wijn had zo meegenomen kunnen worden door anderen. Zeker als je weet dat we in de binnenstad wonen.

Duidelijke website en goede levering

Duidelijk assortiment en de levering is goed aangekomen bij de locale wijnzaak. Mooi verpakt in een kistje!

Ontzettend klantgericht!

Bestelling kwam op tijd dankzij oplettende webshop die mij hiervoor opbelde: waarvoor dank!

Prima webshop met mooie producten

Onlangs mijn eerste ervaring met Salenteinshop, maar zeker niet de laatste. Fijne en overzichtelijke site met mooie producten. De levering is supersnel en de flessen zijn heel goed verpakt. Ook geregeld prima aanbiedingen.

Goede service….lekkere wijnen

Prima ervaring omdat mijn pakketje retour gestuurd werd door post nl. naar de Salenteinshop, werd ik door Salentein prima op de hoogte gehouden over het hoe en waarom van de vertraging…zodat het probleem snel en tot tevredenheid verholpen werd.

Bestelling niet compleet

Twee dozen wijn besteld en betaald maar een doos gekregen. Meerdere keren gebeld maar de tweede doos wijn nog steeds niet ontvangen….

De wijnen worden goed beschreven

Vlot en eenvoudig

Het bestellen op de Salentein shop is gemakkelijk, de bestelling is zo geplaatst. Ook over het vervolg van de levering ben ik positief, de pakketvervoerder houdt je goed op de hoogte.

Duidelijke webshop met goede wijnen

uitstekend

Goede website, snelle en correcte levering. Kortom 100 punten

Professioneel, efficiënt

Zowel bestellen, betalen als ontvangen liep gesmeerd.

Heerlijke wijnen ik geniet

Prima service, heerlijke ros e.

Snelle levering van een goed product. Nu nog wat buitenweer dan..genieten van een koele dronk

Slechte bezorgservice

Bestelling op donderdag met melding dat er vrijdag wordt bezorgd. Op vrijdag niets bezorgd en dan maar afwachten op zaterdag. Geen bericht. Uiteindelijke bezorging op maandag.

Heel fijn!

Heerlijke wijn, snel bezorgd. Een probleem met de adressering werd perfect en op uiterst klantvriendelijke manier opgelost.

Slechte communicatie. Slechte bezorging

Slecht

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Eenvoudig bestellen via de website en snel geleverd

Snelle levering, makkelijke betaling, heerlijke wijn!

De webshop is overzichtelijk en heb geen problemen ondervonden

Ik kon de bestelling bij mijn lokale slijter ophalen hetgeen ook een pluspunt is.

mooie wijnen, gepast verpakt en perfect bezorgd

Heel tevreden

Professor Cobbenhagenlaan 51