Overzichtelijk en snel

Ik zou deze website aanraden

Prima, snel.

Snel geleverd, goed verpakt, heerlijke wijn.

Prima koopervaring. Raar om een slijter te moeten aanwijzen

Bestellen is makkelijk en snel. Maar dan opens moet je een slijter aanwijzen. Raar! Vooral omdat er plaatselijk er geen in de buurt zit. En uiteindelijk komt de levering ook nog heel ergens anders vandaan. Maakt een rare en rommelige indruk. De Vivino App is dan sneller en duidelijker.

Snelle levering en eenvoudige afhandeling

Ok

Supe

Jammer dat op vrijdag de Valentijnsaanbieding uitverkocht was...

Zeer slecht!

7 dagen na de bestelling wacht ik nog op mijn bestelling - link naar post.nl zegt “ Bezorgtijd nog onbekend. Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt”. Super jammer want de wijn is wel erg lekker.

Product goed. Levering via Post Nl waardeloos

De titel zegt genoeg. Als Grahams Port snel wil hebben kun je beter naar Gall en Gall gaan. Zit nu 10 dagen op een bestelling te wachten.

Slecht.

U vraagt er zelf om: ik heb 8 dagen geleden een doosje Max Reserva Pinot Noir besteld, maar elke dag krijg ik van Post.NL de mededeling: nog niet ontvangen of nog niet verwerkt. Ik ben dus benieuwd of en zo ja wanneer ik de door mij bestelde en betaalde wijn ontvang.

Gebruiksvriendelijk

Prima site. Levering laat momenteel even op zich wachten

zeer tevreden over aflevering , ontevreden over geen kaartje afzender.

Pakket is op tijd bezorgd maar het bericht met de felicitatie en afzender zat er niet bij. Na heen en weer gemaild te hebben waar ik het kaartje moest schrijven, zat het er nog niet bij. De ontvanger was in het ongewis waar het vandaan kwam, wat wij er jammer vonden. er werd wel snel gereageerd op mijn vragen.

Bestelde wijnen geleverd volgens afspraak , zeer snel.

Goed geregeld

Netjes verpakt snelle levertijd

snelle levering lekkere wijn

Bestelde wijn werd snel geleverd, in goede stevige dozen. Lekkere wijn.

Uitstekende ervaring

Geweldige service en de wijnen zijn heerlijk

Snel, duidelijk, overzichtelijk

Overzichtelijke site, duidelijke informatie en een snelle levering (zelfs rond de feestdagen. Bij navraag over een product ook snel en duidelijk antwoord.

Bestelling is niet compleet geleverd

Een deel van de bestelling was niet meegeleverd. Na een telefoontje de dag erna wel nageleverd. Bijbestelling werd aangegeven dat er ook materiaal zou worden bijgeleverd wat in de geschenkdoos kon worden gestopt als opvulling/bescherming. Helaas niet gekregen

Makkelijk besteld, snel geleverd

De wijnen waar we zo van houden makkelijk te bestellen en goed verpakt vlot bezorgd

Alle producten worden netjes thuisbezorgd. Ook de portglazen krijg je netjes in een doos.

snel en prima geleverd

snel en prima geleverd

Goed!

Mooie wijnen

Jammer dat er verzendkosten gerekend werd,nu moest ik een stuk fietsen naar de slijterij waar ie wel gratis wordt bezorgd...wrom dan ook niet naar peiveadres???En dat de codekaartje die ik daar kreeg al was verlopen.....d8 mss win ik nog wat....boehoe...

Alles helemaal in orde

Goede website, correcte afhandeling van order en snelle levering!

Professor Cobbenhagenlaan 51

5037 DB Tilburg