Service is prima. Was 1 fles gebroken tijdens transport hebben direct een nieuwe opgestuurd.

Prettig, snel en een mooie aanbieding

Prettig, snel en een mooie aanbieding

goed product, uitstekende service

een eigen fout in de adressering van mij als klant werd door Salenteinshop perfect opgelost en levering alsnog binnen kortste keren verzorgd. de wijn zelf behoeft geen krans, een glas volstaat ☺

Uitgelezen wijnen en betrouwbare dienstverlening.

Salentein restaurant, wijnshop en wijnproeverij. Telkens een gastvrije en vriendelijke ontvangst.

Super snelle service

Mijn bestelling was binnen 2 dagen thuis bezorgd.

Producten besteld en zeer snel geleverd. Was keurig verpakt

Gewoon Goed !!

Service en Duidelijkheid zijn Goed

Zoals afgesproken

Kopen, opsturen, opdrinken, genieten.

Deel bestelling niet geleverd, nalevering kost erg veel tijd.

Het is een klasse product voor een hele nette prijs, alleen werd de bestelling niet in zijn geheel geleverd. De nalevering laat nog steeds op zich wachten. Is na 5 dagen nog niet bij PostNL aangeleverd....... Mag toch niet gebeuren voor voor een bedrijf die deze kwaliteitswijnen verkoopt.

Goede wijn en snelle service

Al een paar keer nu wijn besteld en elke keer weer tevreden. De webshop maakt bestellen makkelijk, de levering is super snel en dan vervolgens ook nog heerlijke wijn!

Duidelijke website, keurig en snel bezord, lekkere wijnen

Doos wijn besteld voor Moederdag, werd snel geleverd volgens afspraak.

Overzichtelijke, informatieve webshop.

Goede ervaring met de webshop. Duidelijke informatie over de verschillende wijnen. De wijnen smaken ook uitstekend.

praktisch

praktisch

bestel ruim van te voren

Ik heb het laatste jaar 2 keer online besteld en twee keer kwam hij niet op de dag dat ze zouden komen. Maar uiteraard kwam dat goed toen ze kwamen , die heerlijke Malbec. Dus online ervaring niet goed, maar product wel. Online moet echt komen op de dag dat je hem verwacht en dat beloofd wordt, anders kan ik ze beter in de winkel of bij het restaurant halen

prima te woord gestaan bij bestelprobleem

probleem opgelost

Goed en snel

Helaas werkt de shop goed maar het product, Salentein Chardonnay barrel selection 2019, voldoet niet aan de verwachting vergeleken met de jaargangen tot nu toe. Ook vaak van andere leveranciers Ik heb Met uw organisatie gebeld en er wordt beweerd dat de inhoud van de fles echt Chardonnay is. Hij ruikt en smaakt echter naar mijn oordeel naar een Sauvignon Blanc. De verklaring dat hij wat zure tonen heeft die nog kunnen bijtrekken vind ik wat vreemd. Mede proevers herkennen ook geen Chardonnay. Ik hoop dat de moeite wordt genomen dit verder uit te diepen en mij daarover te willen informeren. Mvrgr. [email protected]

Snel en accuraat

Snelle levering en correcte afhandeling

overzichtelijk en goede omschrijvingen

overzichtelijk en goede omschrijvingen

Bestelling goeduitgevoerd

Ik heb de flessen bij een relatie laten bezorgen en dat is goed gegaan. Op de website miste ik de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen.

Prettige wijnen... snel bezorgd

Zie boven

Duidelijke en snelle site.

De juiste wijnen op een nette manier gepresenteerd. Goed gedaan.

Overzichtelijke shop, snelle levering

We hebben al enkele keren besteld en steeds is het correct en snel afgehandeld

Goede website/informatie, snelle en keurige afhandeling

Goede website/informatie, snelle en keurige afhandeling