Zie hieronder

Overzichtelijke website, snelle levering en uitmuntende service van de leverancier( Verbunt uit Tilburg ).

Top wijn en snelle bezorging

Niet alleen de wijn is super lekker maar ook de locatie is geweldig.

Mooi aanbod en nette levering

Gebruik gemaakt van de Salenteijn barrelselectie. Volgens afspraak netjes geleverd.

Mijn ervaring is..... - heerlijke wijnen - goede webshop - bezorging prima

Van web naar wijnglas

Uitstekende ervaringen met RamonBilbaoshop.nl. De wijn bestel je met een simpele muisklik en 1 a 2 dagen later heb je de wijn in huis. Goede prijs/kwaliteit verhouding, uitstekend verpakt en bezorgkosten [boven bepaald bedrag] gratis. Een tevreden klant [daar moet op gedronken worden !]

Prima service maar nog belangrijker overheerlijke wijn

Uitstekende ervaring

Kwaliteit

Snel verzonden, goed verpakt, de inhoud een kwaliteitsproduct

Het bestellen en leveren bij/door Errazurizshop verloopt probleemloos en uitermate snel.

Een aantal keren heb ik een flinke bestelling van Errazuriz wijnen geplaatst via de site van de shop. De site is overzichtelijk en de levering van de wijnen verloopt probleemloos en is zeer snel.

Lekker wijntje, snelle service

Lekker wijntje, snelle service

Top wijn!

Lekkere wijn besteld. Snel geleverd!

uitstekende wijn, snel geleverd, geen follow-up

Via het magazine werd ik geattendeerd op een mooie aanbieding van een ons bekende wijnboer in de Elzas. De bestelde wijn werd snel geleverd, en daarna nooit meer iets gehoord tot deze enquete (na circa 6 maanden..)

Goede wijn tegen scherpe prijs

Positief - snelle afhandeling / levering

Pluspunten makkelijk zoeken op naam wijn Verbeterpunten zoeken op gebiedsherkomst instellen. nu krijg bijvoorbeeld ik geen overzicht van alle Bardeaux of Rhone wijnen. wel de standaard Bordeaux en Rhone, niet een Margaux of Chateauneuf-du-Pape.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere rode wijn. Met enige regelmaat aanbiedingen. Bestelling en zo loopt volgens plan

Iets vaker aanbiedingen. Meer aanbod van goede rode wijnen tussen de 10-15 euro. Geen 8 mails sturen wanneer je 1 vragenlijst wilt laten invullen. Soms wat andere lekkere rode wijnen aanbieden.

nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten Well managed, arrived on time. Communications also good Verbeterpunten The wine didnt have the quality I expected. I travel often to Spain and I normally bring Ramon Bilbao back with me to The Netherlands. I was extremely happy when I discovered I could order it online. But it was not good, so Ill keep on bringing back wine when I travel to Spain.

Pluspunten

Goede service bij problemen Komt afspraken na Uitstekende wijnen!

Op dit moment geen

Pluspunten

Alles in orde maar niets speciaals

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede wijnen

Slechte webshop! Items besteld en veel te laat geleverd. Houten cadeaukisten niet meegeleverd, waardoor het niet meer als cadeau kon worden gegeven. Gebeld en kisten zouden geannuleerd worden en geld retour. Drie dagen later worden de kisten alsnog geleverd (tegen afspraak in) en tevens helemaal onder plakband, want niet in doos verpakt, maar direct in plakband. Top: ontloop deze webshop

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte levering , volgens website binnen twee werkdagen maar werd na twee weken geleverd. opgelost maar geen enkele vraag hoe u ons alsnog tevreden kunt krijgen.

Pluspunten Er valt niets aan op te merken.Top Verbeterpunten Niet dat ik weet..

nvt

Pluspunten Snel geleverd, heerlijke wijn

Pluspunten Snelle levering, super kwaliteit, goed verpakt

Professor Cobbenhagenlaan 51

5037 DB Tilburg